Hae erityispätevyysnimikettä

jasenmerkki

Kliinisen hoitotyön ja hoitotyön tiedonhallinnan erityispätevyysnimikkeen seuraava hakuaika on syksyllä 2020. Kuitenkin he, jotka ovat saaneet nimikkeen viisi vuotta sitten, voivat syksyllä 2019 päivittää nimikkeensä.

Huomaathan, että voit kuitenkin täydentää verkkoportfoliotasi ja rakentaa erityispätevyyshakemustasi milloin tahansa. Suosittelemmekin portfolion rakentamista valmiiksi hyvissä ajoin ennen hakuaikaa!

Johtamisen erityispätevyyden hakuaika on syksyllä 2019, erikseen ilmoitettavana aikana. Hakemusta ei tehdä Sairaanhoitajaliiton verkkoportfoliolla, vaan Tehyn sivuilla, erillisellä lomakkeella.

Ilmoittautuminen hakijaksi tapahtuu alla olevalla lomakkeella ajalla hakuaikana. Jos haet johtamisen erityispätevyyttä, sinun ei tarvitse täyttää tämän sivun lomaketta.

Ilmoittaudu hakijaksi myös, jos päivität aiemmin saamasi nimikkeen. Tämä tulee tehdä viiden vuoden välein ja päivittämishaku tehdään erityispätevyysnimikkeen hakuaikana. Verkkoportfolio tunnistaa jo aiemmin nimikkeen saaneen automaattisesti nimikkeen päivittäjäksi ja tarjoaa vaihtoehdon ”Erityispätevyyden uusinta”, muille vaihtoehto on ”Erityispätevyyden hakeminen”.

 

 

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.