Hae erityispätevyysnimikettä

jasenmerkki

Erityispätevyysnimikkeen seuraava hakuaika on syksyllä 2017.

Kliinisen hoitotyön ja hoitotyön tiedonhallinnan erityispätevyyden hakuaika on ajalla 28.8.-5.10.2017. Olitpa niin ensikertalainen kuin nimikkeen päivittäjä, ilmoittaudu hakijaksi hakuaikana ennen hakemuksen tekemistä.

Huomaathan, että voit kuitenkin täydentää verkkoportfoliotasi ja rakentaa erityispätevyyshakemustasi milloin tahansa. Suosittelemmekin portfolion rakentamista valmiiksi hyvissä ajoin ennen hakuaikaa!

Johtamisen erityispätevyyden hakuaika on 9.-23.10.2017. Hakemusta ei tehdä Sairaanhoitajaliiton verkkoportfoliolla, vaan Tehyn sivuilla, erillisellä lomakkeella.

Ilmoittautuminen hakijaksi tapahtuu alla olevalla lomakkeella ajalla 7.8. alkaen. Jos haet johtamisen erityispätevyyttä, sinun ei tarvitse täyttää tämän sivun lomaketta.

Ilmoittaudu hakijaksi myös, jos päivität aiemmin saamasi nimikkeen. Tämä tulee tehdä viiden vuoden välein ja päivittämishaku tehdään erityispätevyysnimikkeen hakuaikana. Verkkoportfolio tunnistaa jo aiemmin nimikkeen saaneen automaattisesti nimikkeen päivittäjäksi ja tarjoaa vaihtoehdon ”Erityispätevyyden uusinta”, muille vaihtoehto on ”Erityispätevyyden hakeminen”.

 

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.