Ilahduta kiitoksella! Sairaanhoitajan päivää vietetään 12.5.

Kampanjakuva 2Kansainvälistä Sairaanhoitajan päivää vietetään jälleen tiistaina 12.5.2015. Tänä vuonna haluamme nostaa sairaanhoitajan työn arvon keskiöön ja kiittää sairaanhoitajia arvokkaasta työstä terveyden ja hyvinvoinnin puolesta.

– Ilahduta kiitoksella -kampanjan tavoitteena on tuoda iloa ja hyvää mieltä sairaanhoitajille. Haluamme myös muistuttaa väestöä sairaanhoitajien tekemästä tärkeästä työstä ja haastaa heitä jakamaan kiitos-viestiä eteenpäin, Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Merja Merasto kertoo.

Kiittäminen on tärkeä osa palkitsemista ja palautteen antoa. Kiittäminen ei yksistään tuo hyvinvointia ja tyytyväisyyttä työpaikoille, mutta se tukee työpaikan yhteishenkeä ja kannustaa hyviin työsuorituksiin.

– Haluamme kampanjalla kannustaa myös sairaanhoitajia antamaan kiitosta ja tunnustusta kollegoilleen sekä työyhteisöjä henkilöstölleen. Parhaissa työpaikoissa tunnustusta ei tarvitse odottaa kehityskeskusteluun tai tiettyyn määräaikaan, vaan sitä jaetaan jatkuvasti. Työntekijä voi luottaa, että hyvä työ ja ponnistelu huomioidaan kollegojen ja johdon taholta, Merasto sanoo.

Sairaanhoitajaliitto haluaa 90. juhlavuotenaan kiittää sairaanhoitajia hyvästä hoitotyöstä, mutta myös sairaanhoitajien oman yhteisön, Sairaanhoitajaliiton hyväksi tehdystä työstä.

– Ilman sairaanhoitajien innostusta yhteisömme tarina olisi jäänyt lyhyeksi. Nyt tarina jatkuu ja odotettavissa on monia uusia kertomuksia, Merasto kiittää.

Tule mukaan nostamaan esiin ihmiset hyvän hoidon takana!

Sairaanhoitajan päivän kampanja näkyy työpaikoilla, sosiaalisessa mediassa, liiton verkkosivuilla ja kaupallisilla radiokanavilla. Myös Sairaanhoitajaliiton 16 alueyhdistystä järjestävät päivän kunniaksi sairaanhoitajille tempauksia ja tilaisuuksia ympäri Suomea.

Sairaanhoitajia voi 12.5. kiittää mm.

Lisätietoa: Sairaanhoitajat.fi/1205 tai laura.niemi@sairaanhoitajat.fi

Sairaanhoitajan päivä
Sairaanhoitajan päivää vietetään vuosittain 12. toukokuuta ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) aloitteesta. Päivä on Florence Nightingalen syntymäpäivä. Päivän kunniaksi Sairaanhoitajaliitto nostaa esiin ajankohtaisia sairaanhoitajan ammattiin ja hoitotyöhön liittyviä aiheita.

2 kommenttia artikkeliin ”Ilahduta kiitoksella! Sairaanhoitajan päivää vietetään 12.5.

  1. Haluan lähettää AURINKOISET KIITOKSET työkavereilleni OYS:iin ja kaikille sairaanhoitajille, jotka valmistuivat yhtäaikaa jouluna 1998, sekä minua hoitaneille sairaanhoitajille erityisesti Oulun Kaupunginsairaalaan Aulikki Pöykiölle, ja OYS:iin Arja Näpälle ja Päivi Kolarille! Hymy, jonka lähetät maailmalle, palaa luoksesi! <3

  2. Kaikille sairaanhoitajille kiitosta tekemästänne työstä! Muistan kun kävin sairaalassa hoidoissa ja kuinka hyvää hoitaoa sain!

Kommentointi on suljettu.