Sairaanhoitajaliitolle uusi johtajisto

Sairaanhoitajaliiton valtuusto valitsi liitolle uuden puheenjohtajiston ja hallituksen sunnuntaina 27.11. pidetyissä vaaleissa. Puheenjohtajaksi valittiin Nina Hahtela (kehitysjohtaja, TtT) ja varapuheenjohtajaksi Heli Naukkarinen (erikoissairaanhoitaja, TtM).

Puheenjohtajaksi nyt valittu Nina Hahtela on työskennellyt aikaisemmin Sairaanhoitajaliiton kehittämisjohtajana sekä liiton väliaikaisena puheenjohtajana.

  • Uskon, että kokemuksestani on hyötyä erityisesti sote-uudistukseen valmistautumisessa. Vahvuuksiani ovat laaja-alainen hoitotyön ja tieteen osaaminen sekä koulutus- ja työvoimapolitiikan hallinta. Sairaanhoitajaliiton tulee tuoda näkyväksi hoitotyön johtamisen merkitys ja edistää hoitotyön johtamisen asemaa sote-uudistuksessa, sanoo Sairaanhoitajaliiton uusi puheenjohtaja Nina Hahtela.

Valtuusto valitsi kesällä valitun väliaikaisen hallituksen jatkamaan tehtävässään kauden 2018 loppuun.

Sairaanhoitajaliitto huolehtii jäsentensä ammatillisesta edunvalvonnasta, ammattiosaamisen kehittämisestä ja sairaanhoitajan työn näkyväksi tekemisestä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Sairaanhoitajaliittoon kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista: sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK).

Lisätietoja:
Sairaanhoitajaliiton valtuuston puheenjohtaja Terhi Reunama, puh. 040 5105 560 tai terhi.reunama@gmail.com

Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, puh. 050 3241 955 tai nina.hahtela@sairaanhoitajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *