Ehdota vuoden 2017 keskisuomalaista sairaanhoitajaa

Keski-Suomen sairaanhoitajat valitsevat vuoden keskisuomalaisen sairaanhoitajan nyt toista kertaa.

Jäsenenä voit olla nostamassa esiin oman alueesi sairaanhoitajuutta ja osaamista. Useat alueyhdistyksemme valitsevat vuosittain mm. alueellisen vuoden sairaanhoitajan, mikä on yksi Sairaanhoitajaliiton tunnustuksista. Valintaa ohjaavat painotukset voivat vaihdella vuosittain esimerkiksi vuotuista Sairaanhoitajan päivän teemaa mukaillen.

Alueyhdistyksen yksittäinen jäsen tai työyhteisö voi tehdä ehdotuksen vuoden sairaanhoitajasta. Tunnustuksen myöntää alueyhdistyksen hallitus. Vuoden 2017 keskisuomalainen sairaanhoitaja julkistetaan Sairaanhoitajanpäivän tilaisuudessa 16.5.2017. Juhlatapahtuman tarkemmat tiedot ja siihen ilmoittautuminen löytyvät alueyhdistyksen verkkosivuilta.

Valintakriteerit

Alueellinen vuoden sairaanhoitaja

 • on alueyhdistyksen jäsen.
 • on ammatistaan ylpeä ja toimii potilaan parhaaksi kollegiaalisesti yhteistyössä työtovereiden ja opiskelijoiden kanssa.
 • toimii työssään ammatillisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.
 • on innostunut ja valmis kehittämään sekä omaa ammatillista osaamista että työyhteisön osaamista.
 • on myös valmis jakamaan osaamistaan laajemminkin.
 • on innostunut ja halukas kehittämään palveluja ja hoitoa alueellaan.
 • on työyhteisössään suunnan näyttäjä.

Tee ehdotuksesi 30.4.2017 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ehdota vuoden 2017 keskisuomalaista sairaanhoitajaa

2 kommenttia artikkeliin ”Ehdota vuoden 2017 keskisuomalaista sairaanhoitajaa

 1. Ehdotan työyhteisöstämme Sairaanhoitaja Hanna Hintikkaa. ( Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Syöpätaudit ja Hematologia). Toimii esimerkillisesti kaikissa potilastilanteissa, ohjaa ja opastaa uusia sekä vanhoja työntekijöitämme. iloinen ja avulias. Tehnyt mahtavaa työtä opiskelija rintamalla esim. tehnyt tervetuloa kirjeet opiskelijoille, infoa osastostamme ja siitä mitä osastollamme pitäisi tietää ja osata. Puhuu sujuvasti englantia ja osaa ohjata kansainvälisiä opiskelijoita. On tehnyt osastomme ja koko syöpäklinikan käyttöön kattavat arkki-sivut, vastaa niiden päivittämisestä ja toimivuudesta sekä ohjaa ja opastaa niiden käytössä. ( Arkki-sivut ovat informatiivinen kirjaamisalusta syöpäklinikan käytössä josta löytyy tietoa perehdytyksestä, ajankohtaisista asioista, työvuorosuunnittelusta, sytostaattien antamisesta, osaston yhteyshenkilöistä sekä vastuualueista ym.) Aina valmis ohjaamaan ja neuvomaan Arkki-sivuissa, sekä hoitotyössä että kirjaamiseen liittyvissä asioissa. On innokas kehittämään omaa osaamistaan ja muiden osaamista. ( Ollut mukana kirjaamisprojekteissa, projektityöntekijänä Hokessa ). Mahtava ammattitaito ja osaaminen. Kollegiaalinen ja eettinen ajattelu mukana ( taloudellisuus, kestävyys ja kyky lukea toisen työntekijän osaamistarpeita) kaikessa hoitotyössä. On työyhteisössä varsinainen sunnannäyttäjä. Voin esimiehenä allekirjoittaa kaikki nämä kriteerit mitä luettelossanne löytyy, erittäin hyvä ja innovatiivinen työntekijä jolla hyvät tietotekniset taidot, loistava hoitajana ja kollegiaalinen toisia työntekijöitä kohtaan. Aina valmis auttamaan muita tilanteessa kuin tilanteessa. Ei hyydy vaikeimmissakaan paikoissa vaan selviää aina eteenpäin.
  Mahtavat tietotekniset taidot ja ajoittain esimiehenä harmittaa, että ei pysty antamaan Hannalle niin paljon poissa vahvuudesta päiviä (Ä-päivä) kuin haluisi antaa. Silloin kun on mahdollisuus antaa työpäivä, (ilman potilaita), käyttää sen tehokkaasti ja saa paljon aikaiseksi opiskelijoita ja koko henkilökuntaa hyödyntäviä asioita.

  Apulaisosastonhoitaja Kati Kumpunen
  Syöpätaudit ja Hematologia & Hoitokeskus
  puh. 014-2691638
  kati.kumpunen@ksshp.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *