Haemme toimistoomme Puheenjohtajan sihteeriä

Yli 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä.

Sairaanhoitajaliitto perustettiin Helsingin Säätytalossa 25.1.1925. Jo perustamisesta lähtien tehtävämme on ollut yhdistää sairaanhoitajat huolehtimaan asiantuntevasta ammatistaan, edunvalvonnasta ja korkeatasoisesta hoitotyöstä. Tänään Suomen sairaanhoitajaliitto ry on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK). www.sairaanhoitajat.fi

Haemme toimistoomme Helsinkiin

Puheenjohtajan sihteeriä

Toimenkuvasi on monipuolinen ja laaja-alainen. Vastaat puheenjohtajan, hallituksen ja valtuuston sihteerin tehtävistä sekä liiton hallinnon ja muiden isompien tilaisuuksien järjestelyistä. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi henkilöstöhallintoon, toimiston infraan ja toimitila-asioihin liittyvät sovitut tehtävät sekä matka-ja kokousjärjestelyt. Osallistut myös sairaanhoitajaliiton jäsenpalveluun ja jäsenpalveluiden kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai merkonomi, aikaisempaa kokemusta vaativista sihteeri- / assistenttitehtävistä, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, organisointikykyä ja joustavuutta, kokousprosessien hallinta- ja koordinointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon.

Lisätietoja tehtävistä antavat sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, 11.1. klo 13 -15 ja 16.1. klo 13 – 15, p. 050 324 1955 sekä 12.1. alkaen konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 050 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.1.2018 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *