Haemme toimistoomme Webmasteria

Yli 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä.

Sairaanhoitajaliitto perustettiin Helsingin Säätytalossa 25.1.1925. Jo perustamisesta lähtien tehtävämme on ollut yhdistää sairaanhoitajat huolehtimaan asiantuntevasta ammatistaan, edunvalvonnasta ja korkeatasoisesta hoitotyöstä. Tänään Suomen sairaanhoitajaliitto ry on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK). www.sairaanhoitajat.fi

Haemme toimistoomme Helsinkiin

Webmasteria

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti sairaanhoitajaliiton verkkopalveluista sekä verkkoviestinnästä ja sen kehittämisestä. Koordinoit verkkopalveluita ja osallistut myös sisällöntuotantoon, hallinnoit sosiaalisen median palveluita, vastaat verkkopalveluteknologiasta ja -teknologian kehittämisestä sekä ICT-infrastruktuurin tarkoituksenmukaisuudesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Lisäksi osallistut sairaanhoitajaliiton jäsenpalveluun ja sen palveluiden kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa työkokemusta verkkoviestinnästä, ICT-ratkaisuista ja sisällöntuotannosta, kokonaisuuksien hahmottamista ja organisointikykyä, prosessien hallinta- ja koordinointaitoja sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon.

Lisätietoja tehtävistä antavat sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, 11.1. klo 13 -15 ja 16.1. klo 13 – 15, p. 050 324 1955 sekä 12.1. alkaen konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 050 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.1.2018 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *