Päivi Peltomaa on vuoden 2017 Venny

Aktiivinen sairaanhoitajayrittäjyyden puolesta puhuja Päivi Peltomaa palkittiin pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstään.

  • Hän on paitsi puhuja myös tekijä, sanoi Sairaanhoitajien koulutussäätiön hallituksen jäsen Sirpa Luukkainen palkintopuheessaan.

Pitkän yrittäjäuransa alussa Peltomaa kertoo kohdanneensa paljon epäilijöitä. Peltomaa on konkreettisesti vienyt eteenpäin sairaanhoitajayrittäjyyteen liittyviä asioita kuten palvelusetelin käyttöönottoa ja sairaanhoitajayrittäjien suoraveloitussopimusta KELAn kanssa.

  • Sain usein kuulla, että bisnestä ja etiikka ei voi yhdistää, kertoi Peltomaa Venny-gaalassa Helsingissä.

Vuonna 2006 Peltomaa oli perustamassa Suomen sairaanhoitajayrittäjät ry:tä. Uran alku oli Peltomaalle monessakin mielessä ”hyppy tuntemattomaan”. Hänelle oli alusta asti ensiarvoisen tärkeää, että oma järjestö, Sairaanhoitajaliitto on tukenut yrittäjäuran kaikissa vaiheissa, varsinkin alussa.

  • Kun yrittää yksin, yhteys kollegoihin pitää jotenkin taata.

Peltomaa on Suomen sairaanhoitajayrittäjät ry:n puheenjohtaja, lisäksi hän vaikuttaa lukuisissa muissa hallituksissa ja valiokunnissa.

  • Sairaanhoitajayrittäjien palvelut täydentävät ja tukevat julkisia palveluja ja edustavat myös vaihtoehtoa palvelutarjonnassa, korosti Sirpa Luukkainen.

Verkostoitunut, aktiivinen, vastuullinen ja aikaansaava asiassaan, kiiteltiin Päivi Peltomaata Venny-gaalassa. Pitkän uran lymfahoitolayrittäjänä tehnyt Peltomaa sanoi asiakkaiden olevan työnsä suola. Peltomaa on aktiivinen kouluttaja ja kouluttautuja.

  • Olen jaksanut tehdä tätä jo yli 20 vuotta, koska minulla on ihanat asiakkaat, joita voin hoitaa juuri niin hyvin kuin haluan. Olen myös iloinen, että tekemäni työ auttaa ja helpottaa toisia yrittäjiä heidän urallaan, iloitsi Peltomaa.

Sairaanhoitajien koulutussäätiön Venny Snellmanin mukaan nimetty tunnustus jaettiin jo 17. kertaa, se on arvoltaan 5000 euroa. EA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *