Potilastietojärjestelmät sairaanhoitajan työvälineenä -seminaari

Mitä sairaanhoitajat ovat mieltä potilastietojärjestelmistä? Mistä löytyvät kriittisimmät kehityskohdat? Miten näkökulmat eroavat suhteessa lääkäreihin? Mikä vaikutus potilastietojärjestelmillä on potilasturvallisuuteen?

Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa kysytty sairaanhoitajilta kokemuksia potilastietojärjestelmistä. Lääkäreiden kohdalla vastaava tutkimus on toteutettu kolmesti. Tutkimuksen mukaan sairaanhoitajien mielestä nykyiset potilastietojärjestelmät eivät tue sujuvaa tiedonkulkua eri organisaatioiden välillä.

Kaatuilevat järjestelmät ja käyttökatkokset ovat sairaanhoitajien arkipäivää. Nämä koetaan ongelmaksi useammin sairaalassa ja terveyskeskuksessa (yli puolet vastaajista) kuin yksityissektorilla ja sosiaalihuollossa (runsas kolmannes vastaajista).

Tutkimuksen tulokset esitellään kutsuvierasseminaarissa 29.11.2017 klo 12.00-16.00. Paikkana Folkhälsan, Auditorio Ossian, Topeliuksenkatu 20, 00250 Helsinki.

Seminaariin on vielä muutama paikka vapaana. Jos aihe tuntuu kiinnostavalta, tervetuloa kuuntelemaan tutkimustulosten esittelyä, asiantuntijoiden alustuksia sekä paneelikeskusteluja. Seminaarin ohjelmaan voit tutustua tästä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.11. tästä linkistä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi heti.

Seminaarin järjestävät: Sairaanhoitajaliitto, THL ja Tehy

#tietojärjestelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *