Saattohoitokoulutusta sairaanhoitajille

Sairaanhoitajaliitto järjestää yhdessä Hyvä kuolema -hankkeen kanssa syksyllä 2017 – keväällä 2018 saattohoitokoulutus -kiertueen saattohoitotyötä tekeville sairaanhoitajille. Kouluttajina toimivat Hyvä kuolema -hankkeen ja kunkin paikkakunnan saattohoidon asiantuntijat.

Koulutukseen mahtuu noin 60-80 osallistujaa. Koulutukset ovat kokopäivän tilaisuuksia klo 9:00-16:00. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille saattohoitotyötä tekeville sairaanhoitajille.

Syksyn 2017 paikkakunnat: Rovaniemi 12.10., Joensuu 9.11., Pori 14.12.
Kevään 2018 paikkakunnat: Jyväskylä 18.1., Seinäjoki 15.2., Kotka 19.4.

Kaikki koulutukset ovat täynnä. Uusia ilmoittautumisia ei enää oteta.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: aura.matikainen@sairaanhoitajat.fi

Tervetuloa!

 

19 kommenttia artikkeliin ”Saattohoitokoulutusta sairaanhoitajille

  1. 18.1.2018 Jyväskylän saattohoitokoulutukseen varatuista luentosaleista toinen oli tyhjä ja toisessa oli paljon tilaa. Mikä meni vikaan ilmoittautumisissa?.Tiedän useita, jotka olisivat halunneet mukaan, mutta ilmoitettiin että on jo täynnä. Muutenkin olisi voinut olla tuote- esittelyjä ja tulokahvit heidän tarjoaminaa. Ottakaa opiksi järjestäjinä.

    • Hei, kiitos postistasi. Mikään ei kuitenkaan mennyt vikaan Jyväskylän saattohoitokoulutuksessa. Kouluttajat olivat toivoneet, että osallistujamäärä olisi 60 – 80 henkilöä, jotta osallistujien kesken syntyisi keskustelua ja vuorovaikutusta. Koulutukseen osallistui 80 henkilöä ja luennoitsijat vielä heidän lisäkseen. Toinen luentosali oli varalla, jos joku luennoitsijoista olisi tarvinnut ryhmätyötiloja. Sitä ei kuitenkaan tarvittu siihen tarkoitukseen. Tämä koulutuskiertue on ollut todella suosittu ja koulutuspaikat ovat täyttyneet nopeasti. Koulutus oli osallistujille maksuton ja Sairaanhoitajaliitto tarjosi osallistujille yhdet kahvit päivän aikana.
      terveisin Aura Matikainen/Sairaanhoitajaliitto

  2. Miten saan koulutuksen materiaalin itselleni? Psykoterapeutin luento mm. erittäin hyvä. L.V.

    • Hei Leena, Jyväskylän koulutukseen osallistuneille lähetettiin arviointilinkin mukana vain ne esitykset, joiden jakamiseen oli lupa. Kaipaamasi esityksen voisit saada vain olemalla itse yhteydessä luennoitsijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *