Sairaanhoitajaliitto etsii osa-aikaista TOIMISTOASSISTENTTIA toimistoonsa Helsinkiin

Tehtäviisi kuuluvat viestinnän ja jäsenpalvelun avustavat tehtävät. Viestinnän osalta työ pitää sisällään muun muassa verkkosivujen-, salasanojen- ja blogien päivittämistä, erilaisten rekisterien ylläpitoa ja mahdollisten uusien digikanavien selvittämistä. Jäsenpalvelun osalta työhösi kuuluu jäsentietojen ylläpitoa, jäsen- ja asiakaspalvelua sekä jäsentuotteiden ja jäsenkirjeiden postittamista.

Olet luotettava ja palveluhenkinen ja sinulla on hyvät tietotekniset ja sosiaaliset taidot. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito ovat työssä tarpeen.

Työsuhde on osa-aikainen, viikoittainen työaikasi on noin 14 tuntia, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun. Tarjoamme sinulle pienen, mutta dynaamisen työyhteisön tuen ja näköalapaikan suomalaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Tarjoamme hyvät työskentelyolosuhteet hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, 12.-13.12. klo 9-11.
Puh. 010 321 3331

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 17.12.2017 mennessä sähköpostilla nina.hahtela@sairaanhoitajat.fi. Liitä hakemukseen CV.

Yli 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä
Sairaanhoitajaliitto perustettiin Helsingin Säätytalossa 25.1.1925. Jo perustamisesta lähtien tehtävämme on ollut yhdistää sairaanhoitajat huolehtimaan asiantuntevasta ammatistaan, edunvalvonnasta sekä korkeatasoisesta hoitotyöstä.
Tänään Suomen sairaanhoitajaliitto ry on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK).

sairaanhoitajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *