Seuraa etänä seminaaria sairaanhoitajien uusista työnkuvista

Kuva: Annika Rauhala

Tule mukaan kuulolle kutsuvierasseminaarin: ”Sairaanhoitajien uudet työnkuvat – vastaus tulevaisuuden sote-tarpeisiin”. Seminaarin järjestävät yhdessä Sairaanhoitajaliitto, Tehy, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä sosiaali- ja terveysministeriö.

Seuraa seminaarin striimausta suorana lähetyksenä torstaina 23.11. klo 12-17. Jos olet silloin estynyt, ei hätää: nauhoitus tallennetaan Tehyn youtube-kanavalle ja voit katsoa sen myöhemmin. Klikkaa itsesi mukaan!

Lähetys näkyy seminaaripäivänä myös sekä Sairaanhoitajaliiton että Tehyn facebook-kanavilla.

Seminaarissa pohditaan muun muassa miten sairaanhoitajien laajavastuiset työnkuvat ja uudenlainen työnjako näyttäytyvät globaalisti ja meillä Suomessa. Kuinka ne vastaavat sote-tarpeisiimme? Mikä on eri toimijoiden rooli uusien työnkuvien kehittämisessä ja käyttöönotossa?

Tilaisuudessa on puhujina niin kliinikoita, asiantuntijoita, johtajia kuin tutkijoitakin. Kansainvälisen tuulahduksen tuo Isosta-Britanniasta Melanie Rogers, joka on kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN, International Council of Nurses) Advanced Practice Nursing (APN) -verkoston puheenjohtaja. Hän kertoo ajankohtaista sairaanhoitajien laajavastuisista työnkuvista globaalisti ja Isossa-Britanniassa.

Tutustu seminaarin ohjelmaan: ohjelma_231117_APNseminaari

Voit perehtyä aiheesta julkaistuun raporttiin (2016): ”Sairaanhoitajien uudet työnkuvat – laatua tulevaisuuden sote-palveluihin” sekä laajavastuisia työnkuvia esittelevään videoon.

Lisätietoja tarvittaessa: Anna Suutarla, Sairaanhoitajaliitto, anna.suutarla(at)sairaanhoitajat.fi

Lämpimästi tervetuloa langoille!

Seminaari pidetään Helsingissä, opetus- ja kulttuuriministeriön tiloissa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *