Tervetuloa hyvän unen lähteille!

Sairaanhoitajaliitto tarjoaa jäsenilleen maksuttoman webinaarin tärkeästä hyvinvointiteemasta: ”Hyvän unen lähteille – unettomuuden lääkkeetön hoito”.

Aika on ke 26.4. klo 14.00-15.00. Tervetuloa!

Hyvä yöuni on kaiken hyvinvoinnin perusta. Kuitenkin sadattuhannet suomalaiset kärsivät eriasteisista uniongelmista eikä hyvä yöuni suinkaan ole itsestäänselvyys. Erityistä haastetta tuottaa vuorotyö, jonka vuoksi säännöllistä rytmiä on mahdotonta luoda. Hyvin palautunut ja yönsä nukkunut työntekijä voi itse paremmin, on tuottava ja tarkkaavainen.  Liian vähäiseksi jäävä tai huonolaatuinen yöuni sen sijaan vaikuttaa fyysisen voinnin lisäksi negatiivisesti mm. tarkkaavaisuuteen, muistiin ja oppimiseen, asioiden hallintaan sekä mielialaan. Univajeesta kärsivä saa heittää hyvästit myös luovuudelleen, sillä väsyneet aivot ajattelevat hyvin urautuneesti. Nykyisessä vaativassa työelämässä untaan pitääkin usein pysähtyä ihan tietoisesti huoltamaan – niin yöllä kuin myös päivän aikana.

Tule kuulemaan unesta ja unettomuudesta, sekä löytämään keinoja paremman yöunen ja palautumisen lähteille. Webinaarin vetäjänä toimii positiiviseen psykologiaan erikoistunut työterveyspsykologi Heli Rautjärvi. Mukaan mahtuu 500 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu mukaan live-lähetykseen! Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä.

Mikäli päivämäärä ei käy sinulle, voit kuunnella webinaarin tallenteena myöhemmin. Huomioi, että tallenne on katsottavissa vain webinaariin ilmoittautuneille.

Tutustu myös muihin Urapalvelut-jäsenetuihisi.

Mikä on webinaari?

Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella.

Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta. Tervetuloa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Tervetuloa hyvän unen lähteille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *