Miten kohdata eri kulttuurista tuleva asiakas?

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille on avattu verkkokoulu, jonka avulla voi opiskella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kohtaamista.

Verkkokoulu on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille ja ammattilaisille. Koulutuksessa käsitellään sitä, mitä kulttuurista pitäisi ymmärtää yleisellä tasolla ja mitkä asiat korostuvat asiakkaan kohtaamisessa ja vuorovaikutustilanteessa. Verkkokoulussa on lisäksi osio, jossa käsitellään tarkemmin joitakin erityistilanteita, kuten tyttöjen ympärileikkausta ja paperittomiin liittyviä asioita.

Verkkokoulu on ilmainen. Voit opiskella kerralla koko koulutuksen tai pilkkoa pienempiin osiin. Opiskele joko yksin tai yhdessä ja ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää ja osallistu koulutukseen

Koulutus on osa COPE-hanketta (Competent workforce for the future). COPE-hankkeessa tutkitaan ja kehitetään toimintaa tilanteessa, jossa sote-uudistus, digitalisaatio, monikulttuurisuus ja niukat resurssit muuttavat tapaa tehdä työtä, tuottaa palveluja ja kehittää osaamista ja ammattitaitoa. Sairaanhoitajaliitto on yhtenä yhteistyökumppanina mukana hankkeessa.

Lue lisää COPE-hankkeesta

Yksi kommentti artikkeliin ”Miten kohdata eri kulttuurista tuleva asiakas?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *