Onnea erityispätevyysnimikkeen saaneille!

Sairaanhoitajaliiton hallitus myönsi kokouksessaan 23.11.2018  erityispätevyysnimikkeen hakemuksen perusteella kahdelle ansioituneelle sairaanhoitajalle.

Toinen heistä sai nimikkeen nyt ensimmäistä kertaa ja toinen päivitti aiemmin saamansa nimikkeen. Nimike tulee päivittää viiden vuoden välein.

Lämpimät onnittelut!

  • Helena Mäkinen, Helsinki, Kliininen hoitotyö: pitkäaikaiset terveysmuutokset, HIV-hoitotyö (ensimmäinen haku)
  • Pia Riipinen, Lahti, Kliininen hoitotyö, äkilliset terveysmuutokset, gastrokirurgisen potilaan hoitotyö, erityisosaamisalueena PEG- ja suolistosyöpäpotilaiden hoito (nimikkeen päivitys)

Seuraava erityispätevyyshaku on syksyllä 2020. Vuonna 2019 on haussa välivuosi. Heille, joille tulee vuonna 2019 nimikkeen saamisesta viisi vuotta täyteen, tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden nimikkeen päivittämiseen.

Tutustu kliinisen hoitotyön ja hoitotyön tiedonhallinnan erityispätevyyden kriteereihin sekä  julkaisuun Erityispätevyydet tehyläisissä ammattiryhmissä.

Vuoden 2019 aikana Sairaanhoitajaliitto selvittää ja tekee päätöksen, onko liitolla edelleen käytössä oma verkkoportfolio vai siirrymmekö osaamisen tallentamiseksi ja osoittamiseksi johonkin toiseen järjestelmään. Jos teet itsellesi erityispätevyyshakemusta, voit edelleen tallentaa osaamistasi verkkoportfolioon, mutta kannattaa myös varautua siihen, että tiedot tulee ehkä jatkossa siirtää muualle. Tiedotamme asiassa heti lisää, kun selvitystyö parhaan, nykyaikaisen sovelluksen suhteen valmistuu.

 

Sairaanhoitajaliiton erityispätevyysmerkki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *