Webinaari: Motivoiva haastattelu

Jäsenetuna tarjoamme Sairaanhoitajaliiton jäsenille maksuttomia webinaareja ajankohtaisista aiheista.

Seuraava webinaari järjestetään torstaina 26.4. klo 14-15 ja aiheena on Motivoiva haastattelu. Luennoitsijana toimii Metropolia ammattikorkekoulun psykologian lehtori Jukka Oksanen

Ilmoittaudu mukaan live-lähetykseen tästä linkistä 24.4. mennessä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään 26.4. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

9 kommenttia artikkeliin ”Webinaari: Motivoiva haastattelu

  • Hei!
   Ilmoittautuneille tulee varsinaisen webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten pääset katsomaan sitä jälkikäteen, jos et torstaina pääse webinaaria livenä kuulemaan. Ilmoittaudu siis mukaan, niin saat linkin tallenteeseen.

 1. Minäkin katsoisin mielelläni webinaarin jälkeenpäin, koska työpäivänä en pysty siä näkemään!

  • Hei!
   Ilmoittautuneille tulee varsinaisen webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten pääset katsomaan sitä jälkikäteen, jos et torstaina pääse webinaaria livenä kuulemaan. Ilmoittaudu siis mukaan, niin saat linkin tallenteeseen.

   Yt. Anne/Sairaanhoitajaliitto

   • Hei ! Bongasin tämän nyt vasta. Onko mitenkään mahdollista näin jälkikäteen tallennetta saada katsottavaksi, jos ei ole ilmoittautunut?

    • Hei!
     Laitoin sinulle sähköpostia asiasta.

     Ystävällisin terveisin, Anne Sairaanhoitajaliitto

 2. Hei! Olisiko mahdollista vielä näin mattimyöhäisenä osallistua? / saada linkkiä myöhempää osallistumista varten?

  • Hei!
   Laitan sinulle tuon linkin tallenteeseen, kunhan saan sen varsinaisen webinaarin jälkeen. Pääset siitä sitten katsomaan webinaarin tallenteena. Laitatko sähköpostisi osoitteeseen info@sairaanhoitajat.fi, niin tiedän, mihin osoitteeseen linkin lähetän.

   Ystävällisin terveisin, Anne Pienimaa/Sairaanhoitajaliitto

 3. Luento oli mielestäni tosi hyvä koonti, teoriatiedon ja näytön yhdistämistä käytäntöön. Itse kuuntelin luennon ja toivoisin sen kaikille jäsenille mahdolliseksi katsoa. Onko luentoa mahdollista käyttää ohjaajien palavereissa alustuksena?
  Terv. Sari Rantanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *