Digitaalisen terveydenhuollon huippukonferenssi HIMSS & Health 2.0 Suomessa

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä konferenssi kerää yhteen sekä suomalaisia että kansainvälisiä digitaalisen terveydenhuollon ammattilaisia. Suomi valittiin isäntämaaksi yhtenä maailman innovatiivisimmista maista.

HIMMSS & Health 2.0 -konferenssi järjestetään 11.-13.6.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Kolmen päivän aikana keskitytään seuraaviin teemoihin:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon integrointi
  • Kotihoito, joka mahdollistaa kotona asumisen sairaudesta toipuville ja ikääntyville
  • Turvallisen, eettisen ja käytettävän datan liikkuvuuden edistäminen ennaltaehkäisyn, väestön terveyden hallinnan, yksilöllistetyn terveyden ja tutkimuksen tarpeisiin
  • Tekoälyhuuman tuolla puolen: mihin tekoäly tällä hetkellä kykenee ja olemmeko todella valmiita
  • Avoimen innovaation haasteet ja mahdollisuudet

Loistava tilaisuus nähdä uusimpia tuotteita, luoda suhteita ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Sairaanhoitajaliitto on mukana tapahtuman partnerina
Sairaanhoitajaliitto tuottaa muun muassa sisältöä ohjelmaan. Tarjoamme jäsenillemme osallistumista tähän huippukonferenssiin alennettuun hintaan (295 eur). Tutustu ohjelmaan tästä linkistä https://www.himsseuropeconference.eu/. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan kirjautumalla ensin jäsenpalveluun, josta näet alennukseen oikeuttavan koodin. Käy tämän jälkeen ilmoittautumassa tapahtuman sivulla.

Tapahtumaan odotetaan paljon terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja digitaalisen terveydenhuollon startup-yritysten edustajia. Päivien aikana kuullaan maailmanluokan puhujia.

Tapahtuman tukijoina ja yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, OuluHealth, Turku Science Park ja Messukeskus Helsinki.

Mikä on HIMSS Europe
HIMSS Europe on terveydenhuollon tietoteknologian mahdollistaman muutoksen puolestapuhuja, neuvonantaja ja ajatusjohtaja.  HIMSS Europe on innovatiivinen itsenäinen järjestö. Se yhdistää terveys- ja hoitoalan ekosysteemin keskeiset sidosryhmät tapahtumien, median, analyysien ja yhteisöjen kautta. Toiminnan keskiössä on terveydenhuoltojärjestelmien IT-strategioiden määrittelyssä auttaminen ja terveydenhuoltoalan tukeminen palvelujen parantamisessa.

HIMSS Europe tarjoaa laadukkaan, yhteiseurooppalaisen foorumin yhteistyötä ja parhaiden käytäntöjen, uutisten, tiedon ja datan jakamista varten. Sillä on käytössään ainutlaatuisen laaja ja syvä asiantuntemus ja osaaminen, joiden avulla voidaan parantaa terveydenhuollon laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta sekä saada tehokkaampia hoitotuloksia.

HIMSS on perustettu vuonna 1961 ja siihen kuuluu yli 65 000 jäsentä, 650 yritystä ja yli miljoonan terveydenhuollon tietoteknologia-alan vaikuttajan verkosto, joka toimii innovaatioiden kehityksen kärjessä ympäri maailman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *