Lokakuun webinaarit

Suositut jäsenillemme maksuttomat webinaarit jatkuvat lokakuussa. Webinaareissa aiheina on Lääke- ja liuoslaskut, Toimintakyvyn arviointi sekä Stigman vaikutus mielenterveys- ja päihdepotilailla.

17.10. klo 14-15 webinaarin aiheena on Lääke- ja liuoslaskut. Luennoitsijana toimii Metropolia ammattikorkeakoulun lääkehoidon opettaja Liisa Lukkari.
Ilmoittaudu Lääke- ja liuoslaskut -webinaariin tästä.

24.10. klo 14-15 webinaarin aiheena on Toimintakyvyn arviointi. Päivystykseen tulevan vanhuksen toimintakyvyn laskun takaa voi löytyä mitä tahansa. Luennoitsijoina toimii Jonna Laine, sairaanhoitaja YAMK  (klias), tohtorikoulutettava Turun yliopistosta.
Ilmoittaudu Toimintakyvyn arviointi -webinaariin tästä.

 31.10. klo 14-15 webinaarin aiheena on Stigman vaikutus mielenterveys- ja päihdepotilailla. Miten hoitaja voi omassa työssään vaikuttaa/auttaa stigmatisoitumiseen ja sen tuomiin vaikutuksiin. Luennoitsijana toimii projektipäällikkö Robert Koski HDL-säätiön Tukialus-hankkeesta.
Ilmoittaudu Stigman vaikutus mielenterveys- ja päihdepotilailla -webinaariin tästä.

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Lokakuun webinaarit

  1. Hei,
    Minulla meni tuo lääkelaskennan webinaari ohi. Voinko saada vielä linkin tallenteeseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *