ARKISTO

Lappi

Lapin sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Lapin sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) ammatillisena ja alueellisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Lapin sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä Lapin alueella, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Lapin sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä.

Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Voit tutustua toimintaamme myös seuraamalla Facebookissa – haluamme olla sinulle maailman paras yhteisö! Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä suoraan työryhmiin ja aktiivitoimijoihimme.

Lapin sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta http://sairaanhoitajat.fi/lappi. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään!

Uutiset aiheesta, katso kaikki...

Yhteisö -alueella aiheesta, katso kaikki...