ARKISTO

Pohjois-Häme

 

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) ammatillisena ja alueellisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä Tampereen seudulla, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä.

Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä aktiivitoimijoihimme.

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta http://sairaanhoitajat.fi/pohjois-hame. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään!

Tapahtumat aiheesta, katso kaikki...

Uutiset aiheesta, katso kaikki...

Yhteisö -alueella aiheesta, katso kaikki...