ARKISTO

Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) alueellisena ammatillisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä.

Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Kysy, ota yhteyttä tai anna palautetta aktiivitoimijoihimme.

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta http://sairaanhoitajat.fi/pohjois-karjala. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään!

Tapahtumat aiheesta, katso kaikki...

Uutiset aiheesta, katso kaikki...

Yhteisö -alueella aiheesta, katso kaikki...