ARKISTO

Pohjois-Pohjanmaa

katso-jasenetusiPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) ammatillisena ja alueellisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana koko Pohjois-Suomessa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä. Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajissa olet oikeutettu vuokraamaan suosittuja Kiuttu-Rukan ja Rokuan lomamökkejä. Lomamökkien kesätarjoukset: Kiuttu-Rukalle touko-heinäkuu 2 vrk 80 € ja 3 vrk 105 € sekä Rokualle touko-heinäkuu viikonloppuvaraus pe-su 65 €, su-pe 2 vrk 55 € ja 3 vrk 80 €.

Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä aktiivitoimijoihimme. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta http://sairaanhoitajat.fi/pohjois-pohjanmaa. Löydät meidät myös Facebookista – tykkää ja seuraa mitä tapahtuu! Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Kehitetään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia yhdessä ja verkostoidutaan  sekä virkistäydytään! 🙂

Yhteisö -alueella aiheesta, katso kaikki...