ARKISTO

Savo

Savon sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Savon sairaanhoitajat toimii ammatillisena ja alueellisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Savon sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä hyvin laajalla alueella: rajamme ulottuvat Iisalmen pohjoispuolelta aina Parikkalaan asti. Keskuksemme eli toimistomme on Kuopiossa, mutta toimintaa on myös Iisalmen, Varkauden ja savonlinnan alueella. Tuemme jäsenistön ammatillista osaamista sekä pyrimme vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Savon sairaanhoitajat myöntävät apurahoja hakemusten perusteella. Tavoitteena on tukea jäsenten osallistumista ammatillisiin koulutuspäiviin (1-3 päivää), konferensseihin ja opintomatkoihin. Apurahaa voit hakea koko toimintavuoden ajan, hallitus käsittelee hakemukset kokouksissaan. Lue lisää apurahoista. 

Savon sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä.

Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Voit tutustua toimintaamme myös seuraamalla Facebookissa – haluamme olla sinulle maailman paras yhteisö! Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä suoraan työryhmiin ja aktiivitoimijoihimme.

Meidän sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta http://sairaanhoitajat.fi/savo. Aktiivisia toimijoita kaipaamme lisää joukkoomme. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään!

Tapahtumat aiheesta, katso kaikki...

Uutiset aiheesta, katso kaikki...

Työ ja osaaminen -alueella aiheesta, katso kaikki...