ARKISTO

Uusimaa

Uudenmaan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen lähellä sinua. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään. Osallistu tapahtumiin ja tule keskustelemaan vaikka siitä mitä on turvallinen ja laadukas potilaan hoito tai kollegiaalisuus sinun yhteisössäsi. Jaa kokemuksiasi ja vaikutetaan yhdessä sairaanhoitajan ammattiin ja osaamiseen!

Uudenmaan sairaanhoitajia on 10 113 henkilöä ja se on suurin kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon. Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä, mutta Uudenmaan sairaanhoitajissa saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja!

Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Voit tutustua toimintaamme myös seuraamalla Facebookissa – haluamme olla sinulle maailman paras yhteisö! Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä suoraan työryhmiin ja aktiivitoimijoihimme.

Uudenmaan sairaanhoitajien verkkosivut löytyvät osoitteesta sairaanhoitajat.fi/uusimaa.

Tapahtumat aiheesta, katso kaikki...

Uutiset aiheesta, katso kaikki...

28.06.2019

Mitä töihin kuuluu?

Emma Rautiolla oli vähän erilainen kesäduuni. Hän kruisaili kesäkuun ajan Uudellamaalla kysymässä sairaanhoitajilta, mitä hoitotyön arkeen kuuluu. Harmaa Honda nielee[…] Lisää…

Työ ja osaaminen -alueella aiheesta, katso kaikki...

Yhteisö -alueella aiheesta, katso kaikki...