Opiskelijatoiminta Sairaanhoitajaliitossa

Sairaanhoitajaopiskelijana voit vaikuttaa olemalla mukana toiminnassamme. Ajatuksesi, ideasi ja mielipiteesi ovat meille tärkeitä.

Sairaanhoitajaliitossa työskentelee opiskelijatyöstä vastaava asiantuntija Anne Pienimaa (anne.pienimaa@sairaanhoitajaliitto.fi, puhelin 010 321 3341).

Lisäksi alueyhdistyksissä on omat opiskelijatoiminnassa mukana olevat ihmiset, jotka käyvät tapaamassa opiskelijoita mm. kouluilla erilaisissa infotilaisuuksissa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja lähde toimintaan mukaan.

Sairaanhoitajaliitossa toimii Opiskelijafoorumi, joka tuo opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Jos sinua kiinnostaa tavata muita opiskelijoita, olla mukana kansainvälisessä opiskelijatyössämme ja vaikuttaa opiskelijatoimintaamme, niin ota yhteyttä ja tule mukaan foorumin toimintaan.


Tulemme mielellämme tapaamaan teitä koululle jo ensimmäisellä lukukaudella. Tuolloin on oiva tilaisuus vaihtaa kuulumisia hoitotyön työ- ja opiskelukentältä. Samalla voimme informoida, miten saatte Sairaanhoitajaliiton edullisen opiskelijajäsenyyden hyödyt itsellenne heti alusta lähtien: Sairaanhoitaja-lehti ja Verkkoportfolio ovat vain muutama esimerkki tarjonnastamme.

Lisäksi haluamme juhlistaa ammattiin valmistumistanne järjestämällä teille valmistujaistilaisuuden.

Opiskelijatapaamisen järjestäminen


 Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin