Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu

100 € alennus Tulevaisuuden asiakas- ja potilasturvallisuus -tapahtuman (1.–2.12.2022) lipusta

Jäsenenä saat 100 euron alennuksen Profession 1.–2.12.2022 järjestämästä Tulevaisuuden asiakas- ja potilasturvallisuus -tapahtuman hinnasta. Tapahtuma pohjautuu sosiaali- ja terveysministeriön maaliskuussa 2022 julkaisemaan strategiaan: Suomi asiakas- ja potilasturvallisuuden mallimaa 2026 -vältämme vältettävissä olevan haitan. 

Tapahtuman tarkoituksena on yhdessä vahvistaa turvallisuustyötä Suomessa ja etsiä vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten lisätä osallisuutta turvallisuuden parantamiseksi?
  • Kuinka varmistamme turvallisuusosaamisen ja parannamme sitä johtamisella?
  • Miten varmistamme kaikille turvalliset etä- ja digipalvelut?
  • Kuinka huolehdimme tietojärjestelmien käytön turvallisuudesta?

Tapahtuman TOP 4 teemaa ovat yhdessä asiakkaan ja potilaan kanssa, hyvinvoivat ammattilaiset, turvallisuus asiakas- ja potilastyössä ja hoitokäytäntöjen parantaminen.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.

sulje
Lue lisää ja liity!