Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

ELIXIA Online Training

Haluatko saada apua treenien aloitukseen, pudottaa painoa, olla vahvempi, saavuttaa paremman kestävyyskunnon, kehittää liikkuvuuttasi tai treenata yhdessä perheesi kanssa? Sairaanhoitajaliitto yhdessä ELIXIA:n kanssa tarjoaa jäsenilleen yli 40 erilaista treeniä – missä ja milloin vain.

Tarjoamme maksutta online-harjoituksia kaikille Sairaanhoitajaliiton jäsenille riippumatta siitä, ovatko he jo jonkin ELIXIA-keskuksen jäseniä vai eivät!

Mistä on kyse?

ELIXIA Online Training on web-pohjainen harjoitussivusto, jossa harjoitukset on räätälöity useimpiin tarpeisiin, ja joita ohjaavat ELIXIAn pätevimmät ohjaajat. Online-valmennusportaali sisältää yli 40 suosituinta harjoitustuntia, jotka on tuotettu turvallisesti ja tarkasti.

Harjoitukset voidaan tehdä kotona, mökillä, lomien aikana tai työssä – yksin, perheen tai työtovereiden kanssa.  Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioista riippuen niille, jotka eivät ole aikaisemmin liikkuneet ja niille, jotka ovat jo kokeneita harrastajia. Lisäksi joogassa, meditaatiossa, tanssissa ja perheharjoituksissa on eri kategorioita.

Rekisteröidy palveluun täältä.

Sairaanhoitajaliiton jäsenenä saat lisäksi 20 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Lue lisää