Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Opiskelijana maailmalla -blogi

Jos olet lähdössä harjoitteluun ulkomaille, niin sinulla on mahdollisuus kirjoittaa meille Opiskelijana maailmalla -blogia vaihdostasi pientä palkkiota vastaan (150 euroa/blogi). Blogisteja voi olla useampikin, jolloin jaamme palkkion kaikkien kirjoittajien kesken. Julkaisemme vuosittain 4 blogia (2 keväällä ja 2 syksyllä).

Palkkio maksetaan, kun matka on ohi ja viimeinenkin osa päiväkirjaa on toimitettu Sairaanhoitajaliitolle. Palkkiota varten kirjoittajan täytyy toimittaa voimassa oleva verokortti Sairaanhoitajaliitolle. Verokortti on hyvä toimittaa jo ennen matkaa tai niin pian kuin matkan jälkeen on mahdollista, ettei palkkionmaksu viivästy.

Sairaanhoitajaliitolla on oikeus teksteihin ja kuviin. Kirjoittajien kanssa tehdään sopimus koskien käytännön asioita ennen matkalle lähtöä. Kolmen kuukauden mittaisissa harjoittelujaksoissa tulee toimittaa joka toinen viikko uusi blogikirjoitus kuvineen.

Vinkkejä kirjoittamiseen voi käydä katsomassa jo olemassa olevista blogeista. Kannattaa myös tutustua kirjoitettuihin blogeihin, jos harjoitteluvaihto ulkomailla kiinnostaa.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!