Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Rokuan lomaosake vuokrattavana

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajien jäsenille vuokrattava Rokuan lomaosake Rokuan kylpylähotellin läheisyydessä. Rokualle on matkaa Oulusta on noin 80 km. Lomaosakkeen kävijät saavat alennusta kylpylähotellin kylpylä- ja ruokailuhinnoista. Rokualla on hyvät ulkoilu, lenkkeily-ja hiihtomaastot.

Rokua
Rokuan luonto on ainutlaatuinen; harjut ja jääkauden synnyttämät harjukuopat, kangasmetsät, jäkälämatot, vanhat männiköt, muinaiset rantavallit ja lukuisat pikkujärvet ovat olennaisia osia Rokuan hienosta luonnosta. Alueella on monenlaista tekemistä – halusipa sitten rauhoittua ja ihailla luontoa tai nostaa kuntoa kovavauhtisella liikunnalla. Rokualla on upeat liikunta- ja retkeilymaastot niin talvella kuin kesällä. Syksyisille sieniretkille pääsee aivan kulman takaa. Kylpylähotellissa voi nauttia uudistetuista uima- ja porealtaista sekä runsaasta buffetlounaasta tai päivällisestä edullisempaan hintaan. Mainitse, että asut lomaosakkeessa. Lue lisää Rokuan tapahtumista.

Huoneisto
Lomaosake A10 on rivitalohuoneisto, jonka yhdistetyssä olohuone – makuualkovissa on kaksi runkopatjasänkyä ja levitettävä sohva, pieni keittiö ja sauna sekä tilava eteinen kuivauskaappeineen. Vuodepaikat ja astiat ovat 2 – 4 hengelle. Keittiössä on perusastiat ja keittovälineet, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi. Eteisessä on kuivauskaappi ja olohuoneesta löytyy taulu-tv ja radio. Liinavaatteet on tuotava itse.

Hinnat
Vuorokausihinta 35 € ja avainpalvelu 6 €/avain). Sairaanhoitajaliiton Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajien jäsenet ovat oikeutettu vuokraamaan lomaosaketta edulliseen hintaan. Koska lemmikit aiheuttavat niin monelle allergiaoireita, niiden tuominen vuorattaviin kohteisiin ehdottomasti kielletty.

Lomamökkien kesätarjoukset: Rokualle touko-heinäkuu viikonloppuvaraus pe-su 65 €, su-pe 2 vrk 55 € ja 3 vrk 80 €. Ei koske juhannusta.

Varaukset, tiedustelut ja peruminen
Tämän sivun alareunassa on pdf-tiedostona varauskalenteri, josta nähtävissä kyseisenä päivämääränä ollut varaustilanne.

Varaukset tehdään tämän sivun alareunassa olevalla varauslomakkeella. Varattavissa on aina kuluva kuukausi sekä viisi seuraavaa kuukautta. Varausviestit luetaan 1-2 kertaa viikossa ja varaukset vahvistetaan aina sähköpostitse tai tekstiviestillä. Viikon 10 ja pääsiäisen ajan varauksia ei anneta samalle henkilölle peräkkäisinä vuosina eikä molempia aikoja samana keväänä. Henkilöllä voi olla vain yksi varaus kerrallaan. Jos haluamaasi varausaikaan on alle kaksi viikkoa tai haluat saada nopean vahvvistuksen, laita varauslomakkeen täyttämisen lisäksi tekstiviestiä puh. 040 8655063/Pia Liljamo. Muistathan esteen sattuessa perua varauksesi mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen varausajankohtaa. Mikäli et peru, perimme sinulta peruutusmaksuna puolet varausmaksusta!

Varaustilanne

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Tee varauspyyntö alla olevalla lomakkeella!