Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Sairaanhoitajan verkkoportfolio oman osaamisen hallintaan

Sairaanhoitajan verkkoportfolio on tarjonnut välineen dokumentoida, seurata ja kehittää omaa ammattiosaamista.

Verkkoportfolion käyttötarkoitus muuttuu – käy tarvittaessa hakemassa dokumenttisi talteen

Vähäisistä käyttäjämääristä johtuen lakkautamme verkkoportfolio-palvelun kesäkuun 2020 lopussa. Verkkoportfolio toimii tämän jälkeen ainoastaan Sairaanhoitajaliiton erityispätevyyden hakualustana.

Poistamme verkkoportfoliosta kaikkien muiden tiedot, paitsi erityispätevyyttä hakeneiden ja parhaillaan hakevien. Jos olet tallettanut sinne tietoja, esimerkiksi liitteitä, jotka eivät ole sinulla muualla tallessa ja jotka haluat edelleen säilyttää, käy hakemassa ja tallettamassa ne itsellesi 24.6.2020 mennessä. Tästä henkilökohtaiseen verkkoportfolioosi

Kaikille, jotka ovat joskus luoneet verkkoportfolioon profiilin, on lähetty toukokuussa 2020 asiasta tietoa sähköpostitse.

Erityispätevyysnimikettä haetaan edelleen verkkoportfolion avulla

Jos haet Sairaanhoitajaliiton erityispätevyyttä tai päivität nimikkeesi, tämä tehdään edelleen verkkoportfolion avulla.  Syksyn 2020 erityispätevyyden hakuaika on 10.8.-1.10., mutta voit täydentää verkkoportfoliotasi hakua varten koska tahansa. Kesän 2020 aikana portfoliota muokataan joiltain osin vastaamaan paremmin vain erityispätevyyden haun tarpeita.

Huomaathan, että jos olet minä vuonna tahansa hakenut verkkoportfolion kautta Sairaanhoitajaliiton erityispätevyyttä, tietojasi ei poisteta verkkoportfoliosta, vaan profiilisi säilyy siellä edelleen.

Kuinka kirjaudun verkkoportfolioon?

Tästä pääset henkilökohtaiseen verkkoportfolioosi

Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnukseksi Sairaanhoitajaliiton jäsennumerosi, jonka löydät helpoiten kotiin tulleen Sairaanhoitaja-lehden takakannessa olevasta osoitetarrasta tai sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen oikeasta ylälaidasta. Salasana on ensimmäisellä kerralla henkilötunnuksesi loppuosa, jatkossa luot uuden salasanan. Jos olet unohtanut salasanasi, voit kirjautumissivulla pyytää uuden.

Huomaathan, että sinun on oltava Sairaanhoitajaliiton jäsen voidaksesi kirjautua verkkoportfolioon tai hakeaksesi erityispätevyysnimikettä. Voit liittyä jäseneksi täällä.

Urasuunnittelun modernit välineet

Verkkoportfolio oli ilmestyessään moderni ja ainulaatuinen työkalu, mutta sen jälkeen tekniikka on kehittynyt ja tarjolla on uusia ilmaisia urasuunnittelun työkaluja ja ohjelmia. Tunnetuin näistä on LinkedIn. Sairaanhoitajaliiton webinaarissa ohjataan hyvän LinkedIn-profiilin luominen.  Katso webinaari täältä. Ansioluettelon kokoat näppärästi millä tahansa EU-alueen kielellä esimerkiksi Euroopan Unionin Europass-ohjelmalla.

Lisätietoja

Camilla Zewi-Kalliomaa

Webmaster
verkkopalvelut, ICT

Anna Suutarla

Kansainvälisten asioiden päällikkö
kansainvälinen yhteistyö, erityispätevyys, verkkoportfolio