Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Verkkoportfolio erityispätevyysnimikkeen hakua varten

Erityispätevyysnimikkeen hakuaika on aina syksyisin, erikseen ilmoitettuna aikana. Voit kuitenkin täydentää verkkoportfoliotasi hakua varten koska tahansa.

Jos olet jo saanut erityispätevyysnimikkeen, kannattaa verkkoportfoliota täydentää säännöllisesti nimikkeen päivittämishakua varten.

Kuinka kirjaudun verkkoportfolioon?

Tästä pääset henkilökohtaiseen verkkoportfolioosi

Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnukseksi Sairaanhoitajaliiton jäsennumerosi, jonka löydät helpoiten kotiin tulleen Sairaanhoitaja-lehden takakannessa olevasta osoitetarrasta tai sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen oikeasta ylälaidasta. Salasana on ensimmäisellä kerralla henkilötunnuksesi loppuosa, jatkossa luot uuden salasanan. Jos olet unohtanut salasanasi, voit kirjautumissivulla pyytää uuden.

Huomaathan, että sinun on oltava Sairaanhoitajaliiton jäsen voidaksesi kirjautua verkkoportfolioon ja hakeaksesi erityispätevyysnimikettä. Jäsenmaksu on pitänyt maksaa vähintäänkin hakuvuonna ja sitä edeltävänä vuonna. Voit liittyä jäseneksi täällä.

Urasuunnittelun modernit välineet

Sairaanhoitajaliiton verkkoportfolio toimi aiemmin yleisenä urasuunnittelun työkaluna, mutta syksystä 2020 alkaen se on varattu vain erityispätevyyden hakua varten.

Tarjolla on muita uusia ilmaisia urasuunnittelun työkaluja ja ohjelmia. Tunnetuin näistä on LinkedIn. Sairaanhoitajaliiton webinaarissa ohjataan hyvän LinkedIn-profiilin luominen. Katso webinaari täältä. Ansioluettelon kokoat näppärästi millä tahansa EU-alueen kielellä esimerkiksi Euroopan Unionin Europass-ohjelmalla.

Lisätietoja

Camilla Zewi-Kalliomaa

Asiantuntija | Verkkopalvelut, ICT, tietoturvallisuus

Anna Suutarla

Asiantuntija | kansainväliset asiat ja osaamisen hallinta/kliiniset urapolut
sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!