Ura- ja työelämävalmennus

Sairaanhoitajaliiton jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää henkilökohtaista uravalmentajaa. Palvelu maksaa ainoastaan 3 euroa! Yhdessä uravalmentajan kanssa voit hioa CV:si ja LinkedIn-profiilisi huippukuntoon tai tehdä suunnitelman ihannetyösi löytämiseen, uralla etenemiseen, palkkakeskusteluun jne. Nyt uutena aihealueena on myös työelämän pulmatilanteet, jolloin apua voit saada mm. tilanteisiin, joissa työnhaun sijasta on haasteena sosiaaliset pulmat työpaikoilla. Esimerkkeinä: työpaikkakiusaaminen, haastavat alais-esimiessuhteet tai muu pahoinvointi työssä.

Uravalmennukset tapahtuvat tehokkaina puhelin- ja Skype-keskusteluina, joissa voidaan reaaliaikaisesti käsitellä esim. työnhaun aineistojasi. Keskusteluja tukevat teemakohtaiset ohjevideot ja vinkkilistat. Palvelu sisältää kaksi 30 minuutin valmennusta.

Sinua kannustavat ja palvelevat  Suomen johtavan virtuaalivalmennusyrityksen UP Partnersin työpsykologit ja uravalmentajat.

Kun tahdot pitää huolta urastasi ja urataidoistasi, varaa aika www.urapalvelut.fi/sairaanhoitajat.

Kirjautumisen jälkeen, ilman ajanvaraustakin pääset katsomaan videogalleriaan, josta löytyy lisätietoa ja 10 työnhakuaiheista videota. Ajanvarauksen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi.

Lisäksi jäsenten käytössä ovat nyt myös palvelussa olevat webinaarit. Jäsenetuna voit osallistua vuosittain 3 webinaariin maksutta ja tämän jälkeen voit jäsenenä ostaa itse pääsyn webinaareihin alennettuun (-20%) hintaan.

Tässä muutamia käyttäjien antamia palautteita:

”Sain neuvoja juuri niihin asioihin, joihin tarvitsin päästäkseni alkuun. Lisäksi sain muita hyviä vinkkejä osaamiseni tuotteistamiseen.”

”Voimaannuttava ja kannustava valmentaja, sain tärkeitä neuvoja.”

”Ensimmäisen session jälkeen en keksi kehitettävää. Sain enemmän kuin odotin.”