Logo

Tilaukset

Tutkiva Hoitotyö -lehti muuttunut digitaaliseksi julkaisuksi. Painettu lehti ei enää ilmesty. Tänä vuonna julkaistaan 12 hoitotieteellistä artikkelia digitaalisesti. Lisäksi Tutkivan Hoitotyön viisi viimeisintä vuosikertaa (2013-2017) on tarjolla digitaalisesti.

Artikkeleita ilmestyy yksitellen, kunnes neljän artikkelin jälkeen muodostuu yksi numero. Numerot ilmestyvät vuonna 2018 touko-, loka- ja joulukuussa.

Mikäli olet Sairaanhoitajaliiton jäsen, saat digitaalisen Tutkivan Hoitotyön jäsenetuna sisältyen jäsenmaksuusi. Mikäli et vielä ole jäsen, nyt kannattaa liittyä.

Kätevimmin voit tehdä liittymisen täällä. Näin pääset lukemaan sekä Sairaanhoitaja-lehteä että Tutkiva hoitotyö -lehteä. Käytössäsi ovat myös molempien lehtien arkistot. Tunnistautuminen palveluun tapahtuu Sairaanhoitajaliiton jäsennumeron avulla. Sairaanhoitajaliiton jäsenyys vuodeksi maksaa vain 50 euroa ja lisäksi saat Sairaanhoitaja-lehden sekä runsaasti muita etuja.

Organisaatioille ja oppilaitoksille on tarjolla IP-tunnisteinen organisaatiolisenssi. Organisaatiolisenssin Tutkiva hoitotyö -lehteen voi hankkia:

  • myynti@lminfo.fi ja puhelin 03 4246 5340
  • ilmoita tilauksen yhteydessä organisaatiosi IP-osoite, johon lukuoikeus liitetään

Hinnat:

  1.  1-5 lukijaa 80 euroa (sis. alv.) / vuosi, kestotilaus
  2.  6-20 lukijaa 240 euroa (sis. alv.) / vuosi, kestotilaus
  3.  yli 20 lukijaa 385 euroa (sis. alv.) / vuosi, kestotilaus