Logo

Jäsenpalvelut

Olemme sairaanhoitajien oma järjestö. Tunnemme hyvin sairaanhoitajan arjen ja haluamme palvella kattavasti jäseniemme tarpeita. Tarjoamme erilaisisa ja monipuolisia palveluita niin ammatilliseen kehittymiseen kuin vapaa-aikaan.

Pidä huolta ammattitaidostasi

Sairaanhoitajan työssä tiedon tarve ei katoa koskaan. Tuemme ammatillista osaamistasi opiskelusta työelämään. Tarjoamme koulutusta, urapalveluita ja ajankohtaista tietoa hoitotyöstä. Jäsenenä saat myös monia henkilökohtaisia vapaa-ajan etuja, jotka auttavat sinua virkistymään haastavan työn vastapainoksi.

Sairaanhoitajaliiton jäsenenä sinulla on oikeus ammattitutkinnon suoritettuasi käyttää arvostettua, hopeista jäsenmerkkiä osoituksena sairaanhoitajan asiantuntija-ammatistasi.

Jäsenenä saat mm. elämänmakuisen Sairaanhoitaja-lehden, sähköisen uutiskirjeen, urapalveluita, ammatillisia julkaisuja ja täydennyskoulutusta jäsenhintaan

Tule mukaan sairaanhoitajien omaan yhteisöön

Kuulumalla Sairaanhoitajaliittoon olet osa hoitoalan suurta yhteisöä ja  kollegiaalista verkostoa, joka tarjoaa tukea ja aktiivista yhteistoimintaa. 16 aktiivisesti toimivaa alueyhdistystä tuntevat sairaanhoitajien arjen ja ovat lähellä niin opiskelun, työuran kuin eläkkeellä olon aikana. Katso sinua lähin alueyhdistys.

Jäsenenä saat ammatillisia verkostoja, vertaistukea ja yhteisöllisyyttä sekä osallistua alueellisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Jäsenä saat myös pitää hopeista sairaanhoitajan merkkiä. Se muistuttaa, että olet osa yhteisöä ja ylpeä omasta ammatistasi.

Tee vaikuttavin valinta

Sairaanhoitajaliitto on sairaanhoitajien edunvalvoja ja aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Teemme sairaanhoitajan työn arvoa näkyväksi. Toimimme yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Jäsenenä olet mukana vaikuttamassa oman ammattisi ja koko terveydenhuollon tulevaisuuteen.

Jäsenenä saat puolenpitoa ja monia kanavia tulla vaikuttamaan mm. alueyhdistystoimintaan, luottamustehtäviin, opiskelijafoorumiin, kansainväliseen toimitaan, asiantuntijaryhmiin, yhteiskunnalliin kampanjoihin. Tarjoamme myös monia kanavia saada äänesi kuuluviin.


Tutustu jäsenyyteen ja liity!