Logo

Muutokset jäsentietoihin

Alueyhdistyksen vaihtaminen
Alueyhdistys valitaan yleensä koti- tai opiskelupaikkakunnan mukaan, tai muusta syystä, esimerkiksi työpaikan paikkakunnan tai äidinkielen mukaan. Osoitetietojen muuttuessa alueyhdistys ei automaattisesti muutu, vaan vaihdosta sinun on itse ilmoitettava Sairaanhoitajaliittoon.

Lehden tilausosoitteen muuttaminen
Sairaanhoitajaliiton jäsenmaksuun kuuluvan lehden tilaustietojen muutokset tapahtuvat alla olevalla lomakkeella.

  • Jos olet tilannut Sairaanhoitaja-lehden eläkkeellä eikä lehti sisälly jäsenmaksuusi, niin ilmoita muutoksesta osoitteeseen tilaus@jaicom.com.
  • Jos et ole Sairaanhoitajaliiton jäsen ja olet tilannut Sairaanhoitaja-lehden, niin ilmoita muutoksesta osoitteeseen tilaus@jaicom.com.

Jäsenen osoitetietojen muuttaminen
Osoite vaihtuu jäsenrekisteriin automaattisesti muutaman päivän kuluessa siitä, kun olet tehnyt muuttoilmoituksen postiin. Tiedot eivät siirry siinä tapauksessa, että olet rastittanut muuttoilmoitukseen kohdan, jossa kielletään osoitetietojen välittäminen eteenpäin. Sairaanhoitajaliiton alueyhdistys ei vaihdu automaattisesti osoitteen muuttuessa toisen alueyhdistyksen alueelle.

Opiskelijan valmistumispäivän muutos
Jäsentietoihin kirjautuu liittymisen yhteydessä ilmoittamasi valmistumispäivä. Ellet ilmoita uutta päivämäärää,  jäsenyytesi muuttuu automaattisesti valmistumispäivästä alkaen sairaanhoitajajäsenyydeksi. Jos valmistuminen siirtyy, tee siitä ilmoitus Sairaanhoitajaliittoon.

Eläkkeelle jäämisen ilmoittaminen
Tieto eläkkeelle jäämisestä ilmoitetaan Sairaanhoitajaliittoon. Ilmoituksessa tulee aina näkyä eläkkeellejäämispäivämäärä.

Tee muutokset tästä