Logo

Suosittele jäsenyyttä

Jäsenet ovat toiminnan sydän!

Sairaanhoitajaliiton toiminta ja aktiivisuus perustuvat hyvin pitkälti jäsenmäärään; mitä enemmän jäseniä, sen paremmat mahdollisuudet on toimia jäsenten hyväksi. Uusien jäsenten hankinta on palvelus niin itselle, kuin myös uudelle jäsenelle ja koko jäsenkunnalle.

Jokaisella yksittäisellä jäsenellä on merkitystä. Kaikki osapuolet voittavat, kun toimintamme ja äänemme vahvistuvat! Kerro kollegallesi tai kaverillesi, että Sairaanhoitajaliitto on merkityksellinen valinta sairaanhoitajille.

Uuden jäsenen hankkiminen on jokaisen jäsenen oikeus ja ennen kaikkea etu

Uudet jäsenet siis vahvistavat ääntämme entisestään, mutta sinäkin voit saada etua jäsenhankinnasta. Sinulla on lisäksi mahdollisuus saada myös palkinto hankkimistasi uusista sairaanhoitajajäsenistä.

Pyydä sairaanhoitajakollegasi tai -ystäväsi liittymään jäseneksi ja saamaan samat jäsenedut, jotka saivat sinutkin liittymään. Jäseneksi liittyjä lisää suosittelijan tiedot omaan jäsenhakemukseensa. Muista antaa jäsenumerosi hänelle!

Sinä, jäsenyyden suosittelijana saat suosituksestasi palkkion

Jokaisesta uudesta sairaanhoitaja-jäsenestä sekä kahdesta opiskelija-jäsenestä saa 10 euron S-ryhmän lahjakortin. Jo viidellä suosittelulla olet kuitannut oman jäsenmaksusi takaisin. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse, kun suosittelemasi henkilö on maksanut jäsenmaksunsa.  Älä enää odota, vaan nykäise rohkeasti kollegaa hihasta ja pyydä tulemaan mukaan nauttimaan eduista.