Logo

Ota osaa keskusteluun terveydenhuollosta

Haluamme ylläpitää ja herättää usein eri tavoin keskustelua hoitotyön ja terveydenhuollon tulevaisuudesta. Tähän työhön tarvitsemme kaikki sairaanhoitajat mukaan!

Alueelliset tapahtumat

Alueyhdistykset järjestävät jäsenilleen seminaareja ja keskustelutilaisuuksia, joissa on mahdollisuus nostaa esiin sairaanhoitajan työhön liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Konferenssit ja seminaarit

Niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin konferenssin tarjoavat jäsenillemme mahdollisuuden osallistua alan ajankohtaiseen keskusteluun ja verkottua alan asiantuntijoiden kanssa.

Sairaanhoitajapäivät

Maaliskuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön tapahtuma. Se tarjoaa hyvän mahdollisuuden tuoda esiin omaa osaamista mm. posterinäyttelyn avulla. Jäsenillämme on myös tärkeä rooli päivien ohjelman suunnittelussa. Sairaanhoitajapäivien vuorovaikutteinen paneeli tarttuu myös sairaanhoitajan työn kannalta päivän polttaviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Asiantuntijuustyö

Sairaanhoitajaliiton asiantuntijatyöryhmät keskustelevat ja ottavat kantaa työmme tulevaisuudesta.

Sairaanhoitajalehti, Blogit ja sosiaalinen media

Tarvitsemme jatkuvasti hyviä kirjoittajia kertomaan omasta työstään ja ajatuksistaan sairaanhoitajana.

Sairaanhoitajat mediassa

Median edustajat etsivät jatkuvasti hyviä haastateltavia. Tarvitsemme reippaita ja sanavalmiita sairaanhoitajia kertomaan sairaanhoitajan työstä ja ajatuksista. Ota yhteyttä Sairaanhoitajaliiton viestintään!