Logo

Seniorisairaanhoitajien päivät

Valtakunnalliset Seniorisairaanhoitajapäivät

Seniorisairaanhoitajat ovat kokoontunet jo vuodesta 1999 alkaen omille päivilleen. Valtakunnalliset Seniorisairaanhoitajien päivät järjestetään joka toinen vuosi. Päivien ohjelman ja tapahtuman järjestelyt ovat  vuorotellen eri alueyhdistysten seniorijaostojen vastuulla. Sairaanhoitajaliitto on alueen tukena tapahtuman käytännön järjestelyissä.

Seniorisairaanhoitajapäiville voivat ilmoittautua ja osallistua Sairaanhoitajaliiton eläkkeellä olevat jäsenet. Jos jäsenyys ei ole voimassa, tulee liittyä jäseneksi  ennen ilmoittautumista, koska ilmoittautuneiden jäsenyys tarkastetaan jäsentunnisteen perusteella.  Eläkkeellä ollessa jäseneksi liittyneiden jäsenyys on maksullinen kahden vuoden ajan. Muiden eläkeläisten jäsenyys on maksutonta.

Joidenkin alueyhdistysten seniorijaostot kokoavat päiville osallistujaryhmän ja suunnittelevat myös yhteiskuljetuksen. Kun suunnittelet päiville osallistumista, ota aina omasta alueyhdistyksestäsi selvää, onko ryhmäosallistumista suunniteltu.

Ensimmäiset yhteiset päivät järjestettiin Tampereella 1999. Sen jälkeen päivät on pidetty Oulussa 2001, Kuopiossa 2003, Helsingissä 2005, Porissa 2007, Jyväskylässä 2009, Turussa 2011, Lappeenrannassa 2013 ja Tampereella 2015.

Vuonna 2017 Seniorisairaanhoitapäivät pidettiin Seinäjoella 21.-22.9.2017. Lue mitä Seinäjoella tapahtui.

Seuraavat Seniorisairaanhoitajapäivät pidetään Joensuussa syksyllä 2019.