Ehdota vuoden 2018 keskisuomalaista sairaanhoitajaa

Keski-Suomen sairaanhoitajat valitsevat vuoden keskisuomalaisen sairaanhoitajan nyt kolmatta kertaa.

Jäsenenä voit olla nostamassa esiin oman alueesi sairaanhoitajuutta ja osaamista. Useat alueyhdistyksemme valitsevat vuosittain mm. alueellisen vuoden sairaanhoitajan, mikä on yksi Sairaanhoitajaliiton tunnustuksista. Valintaa ohjaavat painotukset voivat vaihdella vuosittain esimerkiksi vuotuista Sairaanhoitajan päivän teemaa mukaillen.

Alueyhdistyksen yksittäinen jäsen tai työyhteisö voi tehdä ehdotuksen vuoden sairaanhoitajasta. Tunnustuksen myöntää alueyhdistyksen hallitus ehdotusten pohjalta. Vuoden 2018 keskisuomalainen sairaanhoitaja julkistetaan Keski-Suomen sairaanhoitajien Sairaanhoitajanpäivän tilaisuudessa 15.5.2018. Juhlatapahtuman tarkemmat tiedot ja siihen ilmoittautuminen löytyvät alueyhdistyksen verkkosivuilta.

Valintakriteerit

Alueellinen vuoden sairaanhoitaja

 • on alueyhdistyksen jäsen.
 • on ammatistaan ylpeä ja toimii potilaan parhaaksi kollegiaalisesti yhteistyössä työtovereiden ja opiskelijoiden kanssa.
 • toimii työssään ammatillisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.
 • on innostunut ja valmis kehittämään sekä omaa ammatillista osaamista että työyhteisön osaamista.
 • on myös valmis jakamaan osaamistaan laajemminkin.
 • on innostunut ja halukas kehittämään palveluja ja hoitoa alueellaan.
 • on työyhteisössään suunnan näyttäjä.

Tee ehdotuksesi 30.4.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

Alueellinen vuoden sairaanhoitaja

2 kommenttia artikkeliin ”Ehdota vuoden 2018 keskisuomalaista sairaanhoitajaa

 1. Ehdottomasti aoh/sh/Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n puheenjohtaja ja 7 upean lapsen äiti. Innovatiivinen, rohkea, erittäin sanavalmis hoitotyön kehittäjä. Potilaan kohtaamisessa, kouluttajana ja esimiehenä huippuluokkaa.

  • Hei Virpi!
   Kiitos kommentistasi. Huomasithan että oikea ehdotus vuoden keskisuomalaiseksi sairaanhoitajaksi tehdään yllä olevan linkin kautta, jossa ehdotettavasta täytetään osaamista ja ansioita. Noiden ehdotusten pohjalta alueyhdistyksen hallitus tekee valinnan,Nyt täytit kommenttikenttää. (laitoin asiasta myös sähköpostia sinulle, mutta siltä varalta ettei sähköposti ole sinua tavoittanut, vastasin myös tähän 🙂 sähköpostin kulussa on ollut ongelmia) Yst. terv. Sari Pätsi, Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n sihteeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *