Ehdota vuoden pohjois-karjalalaista sairaanhoitajaa

Vuosi 2015 on Sairaanhoitajaliiton juhlavuosi, jonka teemana on 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä. Teeman mukaisesti vuoden 2015 sairaanhoitajassa näkyy sitoutuminen oman, yhteisönsä ja tarvittaessa laajemmankin joukon osaamisen ylläpitämiseen. Hänet tunnetaan näyttöön perustuvan, potilas-/ asiakaslähtöisen toimintatavan edistäjänä.

Vuoden sairaanhoitajaksi valittavan tulee olla Sairaanhoitajaliiton jäsen. Vuoden sairaanhoitaja toimii esimerkillisesti, on ylpeä ammatistaan ja tuo sairaanhoitajuuttaan esille positiivisella tavalla. Hän on innostunut kehittämään itseään ja työtään, tuo uutta tietoa ja on valmis jakamaan osaamistaan työyksikköönsä ja tarvittaessa laajemmallekin. Hän on kollegiaalinen ja huomioi työyhteisössä muut työntekijät ja opiskelijat.

Alueyhdistyksen yksittäinen jäsen tai työyhteisö voi tehdä ehdotuksen vuoden 2015 sairaanhoitajaksi. Ehdotuksen jättöaika on 31.8.2015 – 30.10.2015. Ehdota sairaanhoitajaa, joka täyttää edellä mainitut kriteerit ja jonka työtä haluat nostaa näkyvämmäksi. Lähetä ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella tai alueyhdistyksen hallitukselle sähköpostilla osoitteeseen pohjoiskarjalansairaanhoitajat@gmail.com.

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n hallitus valitsee kokouksessaan palkittavan esitysten perusteella. Ehdotuksesta tulee ilmetä ehdotettavan henkilön yhteystiedot ja ammatti, lyhyt perusteltu kuvaus henkilön palkittavasta toiminnasta vuoden teeman mukaisesti sekä ehdotuksen tekijän yhteystiedot. Tunnustus myönnetään 14.11.2015 Sairaanhoitaja -juhlaillassa.

Jästä ehdotus alla olevalla lomakkeella 31.8. – 30.10.2o15 välisenä aikana.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *