Ensitiedote Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsenmatkasta Dubliniin Syksyllä 2018

Pitkään odotettu jäsenmatka tulossa alkusyksyllä 2018!!!
Keski-Suomen sairaanhoitajat ry on järjestämässä 10-v tauon jälkeen jäsenmatkaa ulkomaille. Tänä vuonna kohteena on mielenkiintoinen Irlannin pääkaupunki Dublin.

Tämä on ensitieto jäsenmatkasta ja tällä toivomme kartoittavamme jäsenistömme halukkuutta lähteä jäsenmatkalle Dubliniin.

Jäsenmatkan ajankohta on elo-syyskuun vaihteessa 2018, päivämäärät ja tutustumiskohteet tarkentuvat lähiaikoina.

Jäsenmatkan ohjelma kootaan niin että se täyttää Sairaanhoitajaliiton opintoapurahan hakukelpoisuuden (sisältää vähintään 3 päivän pituisen hoitotyöhön liittyvän ohjelman) ja tarkoitus onkin että matkaan lähtevät voivat hakea opintomatkaan opintoapurahaa Sairaanhoitajaliitosta (opintoapurahan hakuaika maaliskuun loppuun).

Ilmoittaudu mukaan, jos:
• olet Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsen ja Sairaanhoitajaliiton jäsenmaksut on maksettuna viimeiseltä 2 vuodelta
• olet vakavissasi lähdössä mukaan syksyllä (elo-syyskuun vaihteessa, ajankohta tarkentuu lähiaikoina)
ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella

Jäsenmatkalle mahtuu mukaan 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. On siis mahdollista että jäsenmatka täyttyy jo tämän ensitiedotteen perusteella ilmoittautuneista.

Kun olet ilmoittautunut mukaan, odota rauhassa. Otamme sinuun yhteyttä heti kun asiat/ järjestelyt vahvistuu ja tarkentuu helmikuun aikana.

Matkanjohtajana / yhteyshenkilönä toimii Terhi Reunama, Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n hallituksen varajäsen/ Sairaanhoitajaliiton valtuuston puheenjohtaja. Lisätiedot: terhireunama(at)gmail.com

Lähde siis kollegoiden kanssa antoisalle jäsenmatkalle!

Keski-Suomi - Ilmoittautuminen jäsenmatkalle Dubliniin 2018

Tämä on alustava ilmoittautuminen Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsenmatkalle Dubliniin syksyllä 2018. Jäsenmatkan aikataulun ja sisällön tarkennuttua ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostilla. Matkaan mahtuu mukaan 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, sen jälkeen voit ilmoittautua jonottamaan mahdollisesti vapautuvia paikkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *