Kainuulainen vuoden 2018 sairaanhoitaja

Saila Tiirola palkittiin vuoden 2018 kainuulaiseksi sairaanhoitajaksi 14.9.2018 Haavahoidon alueellisen  koulutuksen yhteydessä.

Saila on sairaanhoitajana kollegiaalinen, toiset huomioon ottava rautainen ammattilainen. Hän työskentelee Kainuun keskussairaalassa kirurgian poliklinikalla. Erityisvastuualueenaan hänellä on polikliininen ajanvaraus, totaaliendoproteesipotilaiden prepoliklinikan pitäminen ja tarvittaessa haavapoliklinikan sijaistaminen.

Saila on mukana hoidonvaraustoiminnan kehittämisessä  ja  Uusi sairaala toiminnanohjausjärjestelmän IMATIS kehittämisessä sekä muissa Uuden sairaalan toiminna kehittämisen työryhmissä oman polikliinisen työn ohella.

Kollegan sanoin ”Saila on todella rautainen ammattilainen kirurgian poliklinikalla. Hän taitaa haavahoitajan, jonohoitajan, tekonivelhoitajan, kirurgian poliklinikan ajanvaraushoitajan ja vastaanottohoitajan työtö. Hän on aina positiivinen, haluaa kehittää työtämme ja on aina iloinen. Potilaille hän on todella miellyttävä, lämmin ja empaattinen”.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *