Uudenmaan sairaanhoitajien luottamustehtävien valinnat kaudelle 2015 – 2018

Yhdistyksen valtuustoedustajien valinta Sairaanhoitajaliiton valtuustoon kaudelle 2015 – 2018

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:llä on 5 edustajapaikkaa ja 5 varajäsenen edustajapaikkaa Sairaanhoitajaliiton valtuustoon kaudelle 2015 – 2018. Valtuustopaikat määräytyvät siten, että valtuustoon tulee yksi alueyhdistyksen edustajapaikka jokaista alkavaa 2000 jäsentä kohden. Alueyhdistyksiä on yhteensä 16.

Yhdistyksen syyskokous valitsi valtuustoon Ulla Palomäen, Ritva Kemppaisen, Outi Ahosen, Minna Lahnalampi-Lahtisen ja Anniina Heikkilän. Varajäseniksi valittiin Terhi Mäkelä, Marika Sorvari, Seija Muurinen, Maria Soini ja Ulla-Mari Lyytinen.

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n ehdokkaan valinta Sairaanhoitajaliiton hallitukseen kaudelle 2015 – 2018

Sairaanhoitajaliiton hallitus tulee pienenemään aiemmasta niin, että siinä tulee toimimaan 7 varsinaista jäsentä, Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Jokainen alueyhdistys valitsee mahdollisen oman ehdokkaansa ja varaehdokkaansa Sairaanhoitajaliiton hallitukseen. Syysvaltuuston 54 alueellista edustajaa valitsee 16 alueyhdistyksen asettamista hallitusehdokkaista edustajat tulevaan Sairaanhoitajaliiton hallitukseen. Yhdistyksen syyskokous valitsi ehdokkaakseen Marko Knuutilan ja varaehdokkaaksi Ulla Palomäen.

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta kaudelle 2015-2018

Yhdistyksen syyskokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Petra Ylikukkosen ja VarapuheenjohtajaksiJaana Kotilan. Petra toimii osastonhoitajana ja Jaana hoitotyön kliinisenä asiantuntijana Hus:ssa.

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n hallituksen valinta kaudelle 2015-2018

Syyskokous päätti valita yhdistyksen hallitukseen 6 varsinaista ja 6 varajäsentä toiminnan laajuus, jäsenmäärä ja toimintakentän laaja koko huomioiden. Yhdistyksen hallitukseen valittiin jatkokaudelle Marika Sorvari, Anne Jämsen sekä uusina jäseninä Kirsi-Marja Kaarlela, Sami Matikainen ja Tuuli Oinonen. Ulla Palomäki palaa parin vuoden tauon jälkeen hallitukseen. Yhdistyksen hallituksen varajäseniksi valittiin Tiina Palmu, Johanna Värmälä, Lotta Sormunen, Eliisa Valovirta-Hästö, Sanna-Maria Kinnari ja Hanna Repo.

Lämpimät onnittelut kaikille! Odotamme aktiivisia päätöksiä ja toimintaa.