Eläkeläisenä

Monen sairaanhoitajan ja jäsenemme työura jatkuu vielä virallisen eläkkeelle jäämisen jälkeenkin. Sairaanhoitajaliitossa olet kuitenkin maksuton eläkeläisjäsen ja saat monia etuja ja eläkeläisalennuksia.

Eläkkeelle jääminen ja eläkeläisjäsenyyden alkaminen

Sairaanhoitajaliittoon kuuluvan jäsenen jäädessä eläkkeelle, maksuton eläkeläisjäsenyys alkaa seuraavan vuoden alusta. Jäsenmaksu maksetaan siis vielä viimeisenä työssäolovuotena. Esim. jäsenen siirtyessä eläkkeelle vuoden 2018 aikana, vuosi 2019 on hänelle ensimmäinen maksuton jäsenyysvuosi.

Eläkkeelle jääminen tulee itse ilmoittaa Sairaanhoitajaliittoon sähköpostilla osoitteeseen info@sairaanhoitajaliitto.fi. Muista ilmoittaa viestissä jäsennumerosi tai syntymäaikasi.

Sairaanhoitaja-lehti eläkeläishintaan

Sairaanhoitaja-lehti tulee vielä viimeisen maksullisen vuoden loppuun. Eläkeläisjäsenillä on kuitenkin mahdollisuus tilata Sairaanhoitaja-lehti eläkeläishintaan 25€ (Sis. ALV 10%) vuosikerta.

Aktiiviset seniorisairaanhoitajat!

Sairaanhoitajaliiton eläkeläisjäsenet voivat osallistua mm. liiton ja alueyhdistysten seniorisairaanhoitajien koulutuspäiviin ja tapahtumiin. Maaliskuisille Sairaanhoitajapäiville voi myös osallistua alennettuun eläkeläishintaan.

Monet alueyhdistykset järjestävät vuosittain mielenkiintoista ohjelmaa senioreilleen. Mikäli alueellasi ei vielä ole aktiivista seniorisairaanhoitajien toimintaa, voit itse olla aloitteellinen ja ottaa yhteyttä alueyhdistyksesi senioreiden yhdyshenkilöön tai puheenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät alueyhdistysten omilta sivuilta.

Valtakunnalliset seniorisairaanhoitajapäivät

Joka toinen vuosi järjestetään valtakunnalliset seniorisairaanhoitajaien päivät. Vuonna 2019 päivät järjestetään Joensuussa syyskuun 26 ja 27 päivä.

Liittyminen Sairaanhoitajaliittoon eläkkeellä ollessa

Jos et ole ennen ollut Sairaanhoitajaliiton jäsen tai jäsenyytesi on katkennut ennen eläkkeelle jäämistä ja haluat osallistua seniorisairaanhoitajien toimintaan, voit liittyä uutena jäsenenä Sairaanhoitajaliittoon. Tällöin jäsenmaksu maksetaan kahden vuoden ajan ja sen jälkeen jäsenyys on maksutonta. Jäsenmaksu vuonna 2018 on 50€/vuosi.

Jäsenmaksua koskeva kirje ja viitteellinen tilisiirtolomake lähetetään kotiin. Uudet kevään aikana liittyneet jäsenet saavat jäsenmaksulaskun toukokuussa ja kesän ja syksyn aikana liittyneet lokakuussa.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu sähköisellä jäsenhakulomakkeella.

Jäsennumero

Uusi jäsen saa Sairaanhoitajaliitosta henkilökohtaisen ja jäsennumeron sisältävän sähköpostiviestin, kun jäsentiedot on rekisteröity. Jäsennumero tarvitaan verkkopalveluun  kirjautumiseen ja henkilökohtaisetn jäsenetujen lunastamiseen. Jäsennumero näkyy myös sekä Sairaanhoitaja-lehden takakannessa osoitetiedoissa että jäsenmaksulaskussa.

Eläkeläisenä töissä

Ammattiosaamisen päivittäminen ja ylläpitäminen on edelleenkin tärkeää, jos teet keikkaluonteisia  tai pidempiäkin sijaisuuksia. Eläkeläisjäsenenä voit osallistua todella edulliseen hintaan mm. Sairaanhoitajapäiville ja voit tilata Sairaanhoitajalehden eläkeläishintaan. Olet tervetullut myös alueellisiin tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin.Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin