Jäsenyys opiskeluaikana

Opiskelet sairaanhoitajan ammattiin, joka on monipuolinen ja arvostettu.Olet tehnyt hienon valinnan. Opiskelun aikana opit paljon uusia taitoja ja saat tarvittavaa tietoa, jotta pärjäät tulevassa työssäsi. Myös me Sairaanhoitajaliitossa haluamme olla tukenasi jo heti opintojen alusta alkaen.

Sairaanhoitajaliitolla on paljon etuja, joita voit hyödyntää jo opiskeluaikana.

  • Sairaanhoitaja-lehti tuo eteesi monipuolisen kuvan sairaanhoitajan ammatista ja sieltä löytyy tiedon lisäksi myös vinkkejä siihen, millainen sairaanhoitajan työ sinua saattaisi valmistuttuasi kiinnostaa.
  • Verkkoportfolion avulla voit jo opiskeluaikana osoittaa osaamistasi. Sinne voit tallentaa harjoittelupalautteet, opiskeluaikaiset työpaikat, koulussa tekemäsi tehtävät jne. Verkkoportfolion avulla saat näppärästi luotua erilaisia ansioluetteloja ja portfolioita avuksi mm. työnhakuun.
  • Alueyhdistysten tapahtumissa pääset jo opiskelijana mukaan sairaanhoitajien yhteisöön. Alueyhdistykset järjestävät koulutusta ja erilaisia tapahtumia. Niihin voit mennä myös halutessasi itse mukaan järjestämään itseäsi kiinnostavia tempauksia tai tapahtumia.
  • Opiskelijafoorumissa pääset tapaamaan muita sairaanhoitajaopiskelijoita ja voit vaikuttaa opiskelijoita kiinnostaviin asioihin.
  • Sairaanhoitajaopiskelija-ryhmässä facebook:ssa voit mm. vaihtaa ajatuksia muiden opiskelijoiden kanssa, keskustella ajankohtaisista asioista ja myydä tai ostaa oppikirjoja. Hae ryhmään mukaan.

Katso lisätietoja opiskelijafoorumista.
Opiskelijafoorumin jäsenet 2018Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin

Opiskelijafoorumi

Opiskelijatyön tueksi on koottu opiskelijoista koostuva opiskelijafoorumi. Foorumin tehtävänä on akuuttien opiskeluun liittyvien asioiden esille tuominen. Opiskelijafoorumissa toimiva opiskelija tekee[…] Lisää…