Sairaanhoitajan päivä 12.5.

Sairaanhoitajan päivä on sairaanhoitajien juhlapäivä! Sitä vietetään toukokuun 12. päivä, mikä on Florence Nightingalen syntymäpäivä.

Sairaanhoitajan päivää vietetään vuosittain ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) aloitteesta. Silloin nostetaan esiin ajankohtaisia sairaanhoitajan ammattiin ja hoitotyöhön liittyviä aiheita. Seuraa Sairaanhoitajan päivän uutisointia!


Sairaanhoitajan päivä 12.5. – ilahduta kiitoksella!

image002-gifSairaanhoitajan päivänä 12.5. haluamme nostaa sairaanhoitajan työn arvon keskiöön ja kiittää sairaanhoitajia arvokkaasta työstä terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Ilahduta kiitoksella -kampanjan tavoitteena on tuoda iloa ja hyvää mieltä sairaanhoitajille.

Sairaanhoitajat tekevät työtään ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tule mukaan nostamaan esiin ihmiset hyvän hoidon takana. Osallistu Sairaanhoitajan päivän kampanjaan ja ilahduta kiitoksella – saat siitä itsekin hyvän mielen!

Tule mukaan ja anna kiitosta sairaanhoitajille!

  • Kiitä sosiaalisessa mediassa hashtagilla #kiitos.
  • Ilahduta ja muista lähelläsi olevia tai sinua auttaneita sairaanhoitajia

Sairaanhoitajan päivän kampanja näkyy työpaikoilla, sosiaalisessa mediassa, liiton verkkosivuilla ja kaupallisilla radiokanavilla. Myös Sairaanhoitajaliiton 16 alueyhdistystä järjestävät päivän kunniaksi sairaanhoitajille tempauksia ja tilaisuuksia ympäri Suomea. Hae lisätietoa tapahtumista oman alueyhdistyksesi verkkosivuilta.


Lue lisää ja liity!

Bli medlem!