Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Oletko kiinnostunut viettämään aikaa muiden sairaanhoitajien kanssa tehden yhdessä jotain mukavaa tai kiinnostaako sinua vaikuttaa omaan ammattiisi ja sen kehittämiseen?! Oletko sairaanhoitajaopiskelija ja haluat olla jo opiskeluvaiheessa mukana sairaanhoitajien yhteisössä ja viemässä opiskelijoiden asiaa eteenpäin?

Omasta kiinnostuksestasi ja resursseistasi riippuen, meillä on sinulle erilaisia mahdollisuuksia olla mukana.

Sairaanhoitajaliiton alueyhdistyksillä on aktiivista toimintaa ympäri Suomen. Voit osallistua oman alueyhdistyksesi toimintaan erilaisissa tehtävissä, kuten olla mukana opiskelijatoiminnassa, järjestää erilaisia tapahtumia tai toimia luottamustehtävässä alueyhdistyksen hallituksessa. Alueyhdistysten toiminta on monipuolista ja sieltä löytyy ammatillisia tapahtumia sekä vapaa-ajan virkistystoimintaa.

Jos sinua kiinnostaa ammatilliset asiat ja koet, että sinulla on annettavaa asiantuntijana, voit olla mukana myös asiantuntijaryhmissämme tai hakea asiantuntijapankin jäseneksi. Lue lisää asiantuntijatoiminnastamme.

Opiskelijafoorumi

Opiskelijatyön tueksi on koottu opiskelijoista koostuva opiskelijafoorumi. Foorumin tehtävänä on akuuttien opiskeluun liittyvien asioiden esille tuominen. Opiskelijafoorumissa toimiva opiskelija tekee[…] Lisää…

Ulla Palomäki

Yhdessä tekeminen on voimavara

Hoitotyön esimiehenä työskentelevästä Ulla Palomäestä tuli Sairaanhoitajaliiton jäsen jo opiskelijana vuonna 1987. Hän piti itsestään selvänä, että oman ammatin ammatillinen liitto on se, jossa pitää olla mukana.