Tutustu jäsenyyteen ja liity mukaan

Olemme sairaanhoitajien oma järjestö. Tunnemme hyvin työsi arjen ja tarjoamme sinulle palveluita niin ammatiliseen kehittymiseen kuin vapaa-aikaan. Kuulumalla Sairaanhoitajaliittoon olet mukana koko Suomen kattavassa kollegiaalisessa verkostossa. Yhdessä teemme sairaanhoitajan työn arvoa näkyväksi.

Sairaanhoitajaliiton jäsenyys hyödyttää sinua monella tavalla. Saat ammatillista tukea, mahdollisuuksia vaikuttaa, vapaa-ajan etuja, yhteisöllisyyttä ja tekemisen iloa. Jäsenenä sinulla on oikeus käyttää hopeista, emaloitua jäsenmerkkiä.

Mukaan toimintaamme kannattaa tulla heti, kun opiskelusi sairaanhoitajaksi alkaa. Liittyminen on mahdollista koko työuran ajan ja vielä eläkkeelläkin. Jäsenenä kuulut myös yhteen liiton 16 alueyhdistyksestä. Aktiivisesti toimiva alueyhdistys on sinua lähellä niin opiskelun, työuran kuin eläkkeellä olon aikana.

Sairaanhoitajaliiton jäseneksi voivat liittyä sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, kätilöt ja ensihoitajat (AMK) sekä näihin tutkintoihin opiskelevat. Jäsenmaksumme on 50-60 euroa vuodessa, eli kahvikupposen verran kuukaudessa. Opiskelijoille vielä vähemmän eli vain 15 euroa vuodessa. Haluamme, että jäsenmaksu maksaa sinulle itsensä takaisin aina monikertaisesti. Muistathan, että jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Tule mukaan rakentamaan Sairaanhoitajaliittoa yhdessä meidän muiden sairaanhoitajien kanssa. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin. Liittyminen jäseneksi kannattaa!


Liity jäseneksi nyt!

Bli medlem!


 

Ulla Palomäki

Yhdessä tekeminen on voimavara

Hoitotyön esimiehenä työskentelevästä Ulla Palomäestä tuli Sairaanhoitajaliiton jäsen jo opiskelijana vuonna 1987. Hän piti itsestään selvänä, että oman ammatin ammatillinen liitto on se, jossa pitää olla mukana.