Työttömänä tai sairaana

Juuri nyt et ole sairaanhoitajan työssä tai muuten työelämässä työttömyyden tai sairausloman vuoksi. Opiskelusikin on saattanut keskeytyä pitkän sairasloman vuoksi. Olemme pahoillamme, että joudut olemaan pois työstä sinusta itsestäsi johtumattomasta syystä.
Kiinnostus työtä kohtaan ja ajatus palata takaisin työhön on varmasti mielessäsi ja toiveissasi.

Myös väliaikaisen työstä poissaolon aikana tarjoamme sinulle kaikki samat mahdollisuudet kuin työssä olevillekin jäsenillemme seurata työelämää ja siinä tapahtuvia muutoksia.

  • Jäsenmerkki toimii osoituksena jäsenyydestä.
  • Sairaanhoitajalehdestä ja ammatillisista koulutuksista sekä julkaisuista saat tietoa oman hoitotyön alasi erikoispiirteistä ja osaamisvaatimuksista
  • Konkreettiset jäsenedut ovat alennuksia sinulle sovituista palveluista, jotka tuottavat myös virkistystä myös kotona ollessa.
  • Yhteiset alueelliset tapahtumat ja tilaisuudet ovat mahdollisuus tavata kollegoita ja verkostoitua oman alan ihmisten kanssa.
  • Seuraamalla Sairaanhoitajaliiton monia viestintäkanavia, tiedät minkälaisia yhteiskunnallisia päätöksiä tehdään sairaanhoitajien työstä ja sen tulevaisuudesta.

Vain kuntoutustukipäätöksen saaneet jäsenemme ovat oikeutettuja väliaikaiseen maksuttomaan jäsenyyteen. Kun saat päätöksen kuntoutustuesta,  ilmoita siitä meille välittömästi. Kuntoutustuki päättyy  ajallaan ratkaisuun joko palata töihin tai eläkkeelle jäämiseen.  Jos palaat takaisin työhösi, olet varmasti tyytyväinen ja jäsenyytesikin muuttuu maksulliseksi sairaanhoitajajäsenyydeksi. Jos kuntoutustuki päätös muuttuu eläkepäätökseksi, muuttuu myös jäsenyytesi eläkeläisjäsenyydeksi. Näistä päätöksistä tarvitsemme aina sinun oman ilmoituksesi.

Tiedäthän, että työttömyyden varalta sinun kannattaa olla taloudellisesta edunvalvonnasta vastaavan ammattiliiton työttömyyskassan jäsen. Se on mahdollista esim. Tehyn jäsenyydessä.Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin