Uralla eteenpäin

Olet toiminut sairaanhoitajana jo jonkin aikaa ja työkokemusta on ehtinyt karttua. Koet, että haluat kehittyä työssäsi. Pohdit ehkä mahdollisuuksiasi jatkaa opintoja tai ainakin päivittää tietojasi.

Me haluamme olla tukenasi, kun haluat kehittää ammattitaitoasi ja asiantuntemustasi. Tarjoamme sinulle monia eri kanavia osoittaa osaamistasi ja päivittää sitä.

Järjestämme useita erilaisia koulutustapahtumia sairaanhoitajille. Koulutustapahtumiamme ovat vuosittaiset Messukeskuksessa järjestettävät Sairaanhoitajapäivät, eri puolilla Suomea toteutettavat eri aihekokonaisuuksiin liittyvät koulutuspäivät sekä kansainväliset kongressit.

  • Sairaanhoitajapäivillä tapaat tuhansia kollegoita vuosittain yhteisten asioiden äärellä. Päivillä pääset päivittämään osaamistasi lukuisien asiantuntijaluentojen kautta
  • Kansainväliset kongressit kokoavat Suomeen hoitotyön asiantuntijoita eri maista. Kongressit tuovat kansainvälisen tuulahduksen lähelle suomalaisia sairaanhoitajia
  • Koulutuspäivillä voit päivittää osaamistasi, kun korkeatasoiset asiantuntijat luennoivat hoitotyönaiheisiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Koulutuspäivillä voit myös verkostoitua toisten asiantuntijoiden kanssa.
  • Sairaanhoitajalehdestä ja muista julkaisuista, kuten kirjoista, saat työssäsi tarvittavaa ammatillista tietoa. Tutkiva hoitotyö on hoitotieteellinen aikakauslehti, joka välittää sinulle tutkittua tietoa avuksi oman ammatillisuutesi kehittämiseen.
  • Sähköisen verkkoportfolion avulla voit osoittaa ammatillista osaamistasi. Sairaanhoitajaliiton jäsenenä käytössäsi on henkilökohtainen sähköinen verkkoportfolio, johon voit koota työurasi aikana kertynyttä asiantuntemusta. Tallenna sinne osaamisesi ja koulutuksesi. Saat sieltä helposti luotua ja tulostettua erilaisia ansioluetteloita ja portfolioita, joilla voit osoittaa muillekin ammattitaitosi ja osaamisesi.
  • Jos sinulla on erityistä pätevyyttä kliinisen hoitotyön, hoitotyön tiedonhallinnan tai johtamisen alueella, niin voit hakea tunnustusta Sairaanhoitajaliitolta. Erityispätevyys-nimikettä voit hakea sähköisen näyteportfolion avulla.
  • Jäsenenämme voit hakea opintoapurahaa erilaisiin hoitotyön koulutusseminaareihin, konferensseihin ja opintomatkoihin sekä tutkimuksiin ja kehittämishankkeisiin.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja kokoa itsellesi sopivat palvelut, jotka auttavat sinua urallasi eteenpäin.Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin

Apurahat haettavissa

  Pidä huolta osaamisestasi! Hae Sairaanhoitajaliiton apurahoja koulutusta, opintomatkaa tai tutkimusta varten. Sairaanhoitajaliitto myöntää vuosittain opintoapurahaa erilaisiin hoitotyön koulutusseminaareihin, konferensseihin[…] Lisää…

01.01.2019

Apurahat

Sairaanhoitajaliiton apurahojen tarkoituksena on tukea jäsenten hoitotyötä edistävää toimintaa. Sairaanhoitajaliitto jakaa kahdenlaisia apurahoja: opintoapurahoja ja tutkimus- ja kehittämisapurahoja. Apurahoja jaetaan[…] Lisää…