Vastavalmistunut sairaanhoitaja

Sairaanhoitajaopintosi ovat päättyneet juuri nyt tai lähiaikoina. Sinulla on nyt laillinen lupa käyttää ammattitaitoasi ja osaamistasi sairaanhoitajan työssä. Opiskeluaikainen verkostosi ja viiteryhmäsi vähitellen kaikkoaa tai muuttuu ainakin etäisemmäksi ja saat sen tilalle kollegat ja työtoverit uudessa työyhteisössäsi sekä koko sairaanhoitajien ammatillisen yhteisön.

Ammattitaitosi kasvaa sekä kokemuksen myötä että omalla aktiivisuudellasi hankkia lisää tarvittavaa ammattitietoa sekä sairaanhoitajan työhön liittyvää tietoa päätöksistä ja lainsäädännöstä.

Kutsumme sinut jäseneksi sairaanhoitajien yhteisöön! Sairaanhoitajaliitto tukee sinun urasi vaiheita heti alusta alkaen.

  • Jäsenmerkki toimii osoituksena jäsenyydestä.
  • Sairaanhoitajalehdestä ja ammatillisista koulutuksista sekä julkaisuista saat työssäsi tarvittavaa ammatillista tietoa.
  • Konkreettiset jäsenedut ovat alennuksia sinulle sovituista palveluista, jotka tuottavat myös virkistystä työn oheen.
  • Yhteiset alueelliset tapahtumat ja tilaisuudet ovat mahdollisuus tavata uusia kollegoita ja verkostoitua oman alan ihmisten kanssa.
  • Seuraamalla Sairaanhoitajaliiton monia viestintäkanavia, tiedät minkälaisia yhteiskunnallisia päätöksiä tehdään sairaanhoitajien työstä ja sen tulevaisuudesta.

 Liity nyt!


sairaanhoitajajäseneksi - olen sairaanhoitajatutkinnon suorittanut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja(AMK). Hinta 50€ / vuosi.

opiskelijajäseneksi - opiskelen ensimmäistä edellä mainittua tutkintoani Hinta 15€ / vuosi.

yrittäjäjäseneksi - olen em. tutkinnon suorittanut, toimin yrittäjänä ja minulla on Y-tunnus. Hinta 60€ / vuosi.

olen eläkkeellä ja liityn uutena jäsenenä. Jäsenmaksu 50€ / vuosi kahden vuoden ajan, tämän jälkeen jäsenyys on ilmainen
Tutustu jäsenyyteen tarkemmin

01.01.2019

Apurahat

Sairaanhoitajaliiton apurahojen tarkoituksena on tukea jäsenten hoitotyötä edistävää toimintaa. Sairaanhoitajaliitto jakaa kahdenlaisia apurahoja: opintoapurahoja ja tutkimus- ja kehittämisapurahoja. Apurahoja jaetaan[…] Lisää…