Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kyllikki Pohjala tunnustus Jaana Kotilalle

uutinen

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n jäsen Jaana Kotila on liittynyt Suomen sairaanhoitajaliiton jäseneksi 1993. Jaana on valmistunut sairaanhoitajaksi 1993, sairaanhoitaja AMK:ksi 2004, terveystieteiden maisteriksi 2014  ja on tällä hetkellä tohtori opiskelijana, Väestön terveyden tohtoriohjelmassa, Helsingin yliopistossa. Jaanalla on taustalla pitkä ja monipuolinen yli 28 vuoden ura sairaanhoitajana eri organisaatioissa., pääosin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä neurokirurgian klinikassa eri työtehtävissä. Jaana on edistänyt neurokirurgisten ja neurologisten potilaiden hoitotyötä monessa eri roolissa. Hoitotyön kliinisen asiantuntijan roolissa vuodesta 2007 ja ajoittain toiminut myös HUSin yhtymähallinnon kehittämispäällikkön sijaisuudessa. Hän on verkostoitunut laaja-alaisesti ja työskentelee aina potilaan paras mielessä, jakaen moniammatillisesti osaamistaan.

Jaanalla on pitkä ura myös yhdistystoiminnassa hoitotyön edistämiseksi. Jaana valittiin Uudenmaan alueyhdistyksen hallituksen jäseneksi 2009 – 2014, varapuheenjohtajaksi 2015- 2018, puheenjohtajaksi 2019- 2022. Jaana on toiminut myös Sairaanhoitajaliiton hallituksessa aktiivisesti 2016 alkaneella kaudella sekä Fioca OY:n hallituksessa edellisillä toimikausilla 2017-2020 ja Jaana oli vastuuta kantavana toimijana myös Fiocan toiminnan lakkautusprosessissa, joka tapahtui syksyllä 2020. Jaanalla on useita muitakin valtakunnallisia luottamustehtäviä. Suomen Sairaanhoitajaliitto, APN asiantuntijaryhmä 2021- toistaiseksi voimassa olevana. HOTUS – Hoitotyön tutkimussäätiö, AVH potilaan nielemisen seulonta suositustyöryhmä (hoitosuositus), puheenjohtaja 2019–2021. Aivovammaliitto ry, Tukea aivovammautuneen läheiselle, ohjausryhmän jäsen 2019–2021. Suomen Sairaanhoitajaliitto, Hallituksen jäsen 08/2016–2022, Suomen Sairaanhoitajaliitto, APN asiantuntijaryhmä 2013–2017, puheenjohtaja, Suomen Sairaanhoitajaliitto, Kollegiaalisuustyöryhmä 2014–2016, Suomen Neurohoitajat ry, FANN Hallituksen jäsen 2009 – ja varapuheenjohtaja 2014–2016.

Jaana on arvostettu kollega, jolla on toimivat suhteet niin kansallisesti, kuin kansainvälisesti. Kansainvälisyys on ollut osana Jaanan työtä, jo nuoresta. Hän on työskennellyt Ruotsissa sairaanhoitajana valmistumisen jälkeen. Viime vuosina hän on osallistunut lukuisiin kongresseihin pitäen siellä posteri tai suullisia esityksiä. Jaana on eri tiimeissä kirjoittanut artikkeleita niin kansainvälisillä, kuin kansallisellakin foorumilla. Uudenmaan sairaanhoitajat haluavat palkita aktiivisesta yhdistystyöstä Jaana Kotilan. Häenlle myönnettiin Kyllikki Pohjalan tunnustusapuraha kiitokseksi Uudenmaan alueyhdistyksen ja Suomen Sairaanhoitajaliiton hyväksi tehdystä työstä sekä hoitotyön kliinisen urapolun moninaisesta ja laajalaisesti tehdystä ansiokkaasta kehittämistyöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *